«Είχα εθιστεί στην κακή ζωή»

00:22 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 31χρονος δεξιός αμυντικός ανήκει στη Ρόμα από το 2007, ωστόσο η απογοητευτική του πορεία, έχει αναγκάσει τους «τζιαλορόσι» να τον παραχωρούν δανεικό από ‘δω και από ‘κει.

«Πήγαινα στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα όπου προπονούμουν κανονικά, όμως ήξερα πως δεν θα έπαιζα στο ματς της Κυριακής. Έτσι, πήγαινα σπίτι απογοητευμένος με αποτέλεσμα να πίνω και να καπνίζω είτε μόνος μου είτε με άλλους», τόνισε αρχικά ο Σισίνιο.

Μάλιστα, στην συνέχεια ο Βραζιλιάνος παίκτης μίλησε και για το πόσο κοντά είχε φτάσει στο να γίνει χρήστης ναρκωτικών: «Μου άρεσε να βγαίνω έξω και να ξενυχτάω,

να πίνω και να καπνίζω. Ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που είχα εθιστεί σε αυτά τα τρία. Ευτυχώς υπήρχαν τα αντι-ντόπινγκ τέστ, τα οποία με αποθάρρυναν να δοκιμάσω ναρκωτικές ουσίες, αλλιώς θα το είχα κάνει».

Επίσης, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε λόγο για το ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις στην καριέρα του: «Τώρα ο μόνος στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, κάτι που θα κάνει εμένα και την γυναίκα μου ευτυχισμένους».

Keywords
Τυχαία Θέματα