«Είχαμε πάθος για την πρόκριση»

20:56 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ χθες πήρε με άνεση την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Διομήδη Άργους. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ για αυτό το ματς και τόνισε πως κρίθηκε στο πάθος που έδειξαν οι Πρωταθλητές . «Ευχαριστηθήκαμε ιδιαίτερα αυτή την πρόκριση. Πιάσαμε υψηλά στάνταρ στην απόδοση μας. Εγκλωβίσαμε τα ατού του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ διευρύνθηκε. Είχαμε διακαή πόθο να περάσουμε στον τελικό του

κυπέλλου, που είναι ένας από τους δύο στόχους μας. Οι φίλαθλοι είναι ένα ζωντανό κομμάτι της ομάδας και έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην επιτυχία. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό. Ο αντίπαλος μας θα ανασυνταχθεί. Μέχρι τώρα ο Διομήδης είναι αήττητος στο πρωτάθλημα. Γίνεται σοβαρή δουλειά από τον προπονητή του. Είναι ένα κρίσιμο ματς διότι δεν πρέπει να χάσουμε διότι αν συμβεί αυτό θα ξεφύγουν στην βαθμολογία. Είναι ένα ματς «ζωής και θανάτου» για εμάς».

Όσον αφορά στον τελικό με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Έχουμε ένα προβληματισμό με αυτά που έγιναν Λαμία, που δεν είχαν σχέση με το χάντμπολ, αλλά την πλήρωσαν ομάδες, προπονητές, αθλητές. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό που θα πω, αλλά εύχομαι να γίνει ένας συγκλονιστικός τελικός με παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Αυτό θα ωφελήσει πάρα πολύ το άθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα