Είχε Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ

19:39 23/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να σκοράρει δύο θαυμάσια γκολ μέσα σε εννιά λεπτά, ο ΠΑΟΚ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Κέρκυρα και πήρε μία εύκολη νίκη στην Τούμπα (3-1).

Το ματς

Με πίεση από την αρχή ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ προκειμένου να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας της Κέρκυρας. Από το 25'

μέχρι το 33', οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ με τον Σαλπιγγίδη και ενδιάμεσα ένα με τον Αθανασιάδη και σφράγισαν μία νίκη που ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος. Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με 3-0 των «ασπρόμαυρων» να αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ να πιέζει στο ξεκίνημα, δίνοντας όμως σταδιακά μέτρα στην Κέρκυρα που προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με αντεπιθέσεις. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γκέσιο, που εκμεταλλευόμενος την χαλάρωση της άμυνας του ΠΑΟΚ, πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του σε κενή εστία. Ωστόσο δεν έτρεφε αυταπάτες ότι μπορεί πάρει κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Γκαρσία (65' Πέλκας), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (87' Ρομπέρ), Καμαρά (72' Κουμάλο), Λόρενς, Αθανασιάδης.

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης (32' Ηλιάδης), Εντερ, Βενέτης, Αρμένης, Σταμόγιαννος (81' Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Γκέσιος, Γιάντσης, Κυβελίδης (46' Αγρίτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα