Είδε... φως ο Άρης

22:26 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΗΓΑΔΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

Ο Άρης παρά τις δύο διακοπές ρεύματος που έγιναν στα Πηγάδια αντέδρασε με ψυχραιμία και σοβαρότητα με αποτέλεσμα να φύγει με

ένα σημαντικό διπλό. Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 2-0 την Ξάνθη και αναρριχήθηκαν στον βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι, λόγω της δυνατής βροχής που «βάρυνε» το ταρτάν ήταν αρκετά δύσκολο και για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχτεί αρκετά λεπτά ποδόσφαιρο και να μην μπορεί κατά συνέπεια βγει ένα ωραίο θέαμα.

Το ματς
Κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα της Ξάνθης με τον Άρη. Η ασταμάτητη βροχή που έπεφτε στα Πηγάδια έκανε δύσκολες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μάλιστα οι άσχημες καιρικές συνθήκες είχαν σαν αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα, λίγο πριν συμπληρωθεί το 30ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω της διακοπής ρεύματος. Στα καθαρά αγωνιστικά ο Βιβιανί πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις με αποτέλεσμα να κρατήσει το 0 για την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό και στην φάση με Φατί, αλλά και λίγο αργότερα στο σουτ του Λαζαρίδη. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Άρη μετουσίωσε την κυριαρχία του σε γκολ. Οι Θεσσαλονικείς με τον Ούμπιντες και μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων άνοιξαν το σκορ στο 59ο λεπτό. Στην συνέχεια και παρά την δυνατή βροχή μέσα σε 8 λεπτά διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καστίγιο. Πιο συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός άσος σούταρε από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Φατί και κάπου εκεί ειδικά μετά την αποβολή του Βάλλα το παιχνίδι φάνηκε να τελειώνει, αν και η Ξάνθη προσπάθησε να μειώσει με κορυφαία ευκαιρία του Μαρκόφσκι που σε τετ α τετ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Όμως ακόμα μια διακοπή λίγο πριν το ματς μπει στις καθυστερήσεις, ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές να μπουν στα αποδυτήρια και να περιμένουν κάποια γεννήτρια να δουλέψει. Αυτό όμως έγινε μετά απο μισή ώρα κι έτσι ο αγώνας επιτέλους έληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα