Η λύτρωση και η «κανονική ΑΕΚ

21:46 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η λύση και η.... συντήρηση

Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365.gr

Μέχρι να βρεθεί λύση, να δοθεί όραμα στον κόσμο και να αποκτήσει η ομάδα ηρεμία, δυστυχώς, θα λέμε τα ίδια και τα ίδια όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτή η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα και τεράστια κενά με αποτέλεσμα να αδυνατεί να προσφέρει κάτι πολύ καλύτερο

από αυτό που βλέπουμε. Δεν μπορεί να ποντάρει στη ποιότητα, δεν έχει τη συγκέντρωση που απαιτείται και δεν διαθέτει επιλογές.

Παίκτες πάνω στους οποίους πόνταρε και ποντάρει η ΑΕΚ είτε πλέον αποτελούν χαμένα στοιχήματα είτε διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Φάνηκε άλλωστε ξεκάθαρα πως όσες φορές, στην επίθεση, η Ένωση βγήκε στο «ένας με έναν» δεν το εκμεταλλεύτηκε. Με αυτά τα δεδομένα είναι αδύνατον να βγάλει κάτι εξαιρετικό στο γήπεδο. Με στρωτό ποδόσφαιρο και πίεση μπορεί να παίρνει παιχνίδια σαν και αυτό και να πορεύεται.

Να πορεύεται περιμένοντας τη λύτρωση που θα έρθει μόνο μέσα από μια ξεκάθαρη λύση. Μια λύση που θα πείσει τον κόσμο και θα του δώσει όραμα. Θα φέρει άμεσα την ηρεμία σε οικονομικό επίπεδο και θα έχει έναν ηγέτη που θα εμπνεύσει και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της ΑΕΚ. Λίγοι το μπορούν αυτό και η ομάδα τους χρειάζεται γιατί πλέον δεν υπάρχει η επιλογή της «συντήρησης».

Περιμένοντας τη λύτρωση και να φορτσάρουν ξανά οι παίκτες

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365

Χορτάσαμε από υπηρέτες και στρατιώτες

Του Αλέξανδρου Λυμπέρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ στο aek365.gr

Η σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ είναι περιτριγυρισμένη με διαφόρων ειδών στρατιώτες και αμφιβόλου αξίας υπηρέτες. Από όλα τα πόστα, κυρίως μετά την αποχώρηση του Ντέμη Νικολαΐδη, που ήταν και ο τελευταίος πραγματικός ηγέτης της Ένωσης, πέρασε κάθε... καρυδιάς καρύδι (όχι με την κακή έννοια της έκφρασης), αναλαμβάνοντας και ένα νευραλγικό πόστο στην ομάδα. Χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία επίγνωση της κατάστασης και επικοινωνώντας με μισές αλήθειες, αφού τις άλλες μισές τις έκρυβε κάτω από το χαλάκι για να μην γίνει ο... κακός της υπόθεσης. Κάθε φορά που εμφανιζόταν ένα πρόβλημα στην ομάδα, που είναι πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια, η λύση ήταν πάντα ένας καλός στρατιώτης της ΑΕΚ ή ένας υπηρέτης της. Ουκ ολίγες φορές έχουμε ακούσει αυτές τις εκφράσεις από στόματα νεοφερμένων στελεχών της ομάδας. Τέτοιοι ρόλοι έχουν παιχτεί για την προεδρική θέση, για αυτή των συμβούλων του προέδρου, για προπονητές, για τεχνικούς διευθυντές, ακόμα και για μεγαλομετόχους. Άνθρωποι, που δεν αμφιβάλλω, αγαπάνε την ΑΕΚ, είναι ΑΕΚ, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τη διοίκηση της ΑΕΚ και δεν μπορούν να παίρνουν αποφάσεις για αυτή, μόνο και μόνο από την αγάπη τους.

Δεν νομίζω ότι ο Θωμάς Μαύρος, αγαπάει την ΑΕΚ λιγότερο από όλους όσους έχουν εμπλακεί τα προηγούμενα χρόνια με την ομάδα. Ωστόσο, ο μεγάλος αυτός άνθρωπος και ηγέτης της Ένωσης, ουδέποτε θέλησε να «μπλέξει» το όνομά του, μόνο και μόνο για μία θεσούλα. Ο πραγματικός ηγέτ

Keywords
Τυχαία Θέματα