«Είμαι ενθουσιασμένος»

18:12 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Πατρών και τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Τζερεμάια Ουίλσον.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

-Πώς πήρες την απόφαση να απαντήσεις θετικά στην πρόταση του Απόλλωνα Πατρών;
«Γνωρίζω ότι ο Απόλλων είναι ιστορική ομάδα και ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε ένα από τα καλυτέρα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες».

-Έχεις συγκεντρώσει πληροφορίες για τη νέα

σου ομάδα;
«Γνωρίζω ότι ο Απόλλωνας έχει μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ και είναι σεβαστός σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, έχω μάθει ότι ο Απόλλωνας έχει μεγάλους και φανατικούς οπαδούς το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Επιπλέον, από μια πρώτη ματιά που έχω ρίξει στο διαδίκτυο μπορώ να σας πω ότι η πόλη είναι όμορφη και είμαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά».

-Γνωρίζεις παίκτες από τον Απόλλωνα ή από το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Γνωρίζω μερικούς παίκτες αλλά όχι πολλούς, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα γνωριστούμε καλύτερα».

-Είναι η πρώτη φορά που έρχεσαι στην Ελλάδα;
«Ναι, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στη χώρα σας».

-Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους οπαδούς του Απόλλωνα Πατρών;
«Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ φανατικοί και ενθουσιώδεις κι αυτό θα ήθελα να γίνει και φέτος. Να έρθουν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν ομάδα μας και εγώ τους υπόσχομαι μια πολύ καλή χρονιά στο νέο πρωτάθλημα».

-Πώς είναι ο Τζερεμάια εκτός και πώς είναι εντός γηπέδου;
Μου αρέσει να δουλεύω πολύ μέσα στο γήπεδο, να μαθαίνω και να γίνομαι ολοένα και καλύτερος ώστε να βοηθώ την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εκτός γηπέδου, μου αρέσει να χαλαρώνω παρακολουθώντας ταινίες αλλά και να συζητώ διάφορα θέματα με άλλους, όπως επίσης να γνωρίζω πράγματα για τις πόλεις που αγωνίζομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα