«Είμαστε χαρούμενοι»

22:58 25/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την ανατροπή που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Αστέρα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που εάν κοιτάξει κανείς το αποτέλεσμα θα δει ότι ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον Αστέρα, κάτι που έγινε στο Β' μέρος. Στο πρώτο όμως είχαμε μεγάλο πρόβλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης ίναι μία πολύ καλή ομάδα. Βγαίνει πολύ καλά στις αντεπιθέσεις και κατάφερε να μας δημιουργήσει σοβαρό

πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο.

Το φοβόμουν το ματς. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει παίκτες όπς οι Χουανίτο, Ουσέρο και Ράγιος που είναι γρήγοροι, τεχνίτες και πολύ καλοί. Ξέρουν να δημιουργούν προβλήματα κυρίως στις γρήγορες αντεπιθέσεις.

Ευτυχώς εμείς αντιδράσαμε γρήγορα. Μπήκαμε στην ψυχολογία του αγώνα και αποδείχθηκαν έτοιμοι να γυρίσουν την σε βάρος μας κατάσταση. Η συνέχεα ήταν να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα.

Τώρα μας μένει λιγότερος δρόμος για το πρωτάθλημα. Βέβαια όπως είπα και πριν το ματς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι. Έχουμε όμως κάνει ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο.

Το Β' ημίχρονο και την αντίδραση της ομάδας του: Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν ξέρω εάν είναι το καλύτερό μας ημίχρονο γιατί έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εδώ με υψηλό ρυθμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά μας στην επανάληψη. Το ματς ξεκίνησε πολύ άσχημα για εμάς. Το ότι καταφέραμε να το γυρίσουμε και μάλιστα πολύ γρήγορα είναι πολύ θετικό.

Την διαφορά εικόνας από το Α' στο Β' ημίχρονο: Ίσως ο λόγος να ήταν πως από ένα σημείο και μετά απειλήσαμε πιο πολύ την αντίπαλη άμυνα. Και στο πρώτο μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ αλλά ήμασταν πιο μακριά από την περιοχή. Μετά κοιτάξαμε να πιέσουμε πιο ψηλά τον αντίπαλο και έτσι πήγαμε πιο κοντά στην περιοχή.

Τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και το γιατί βρέθηκε απροετοίμαστη αφού ήξεραν τον Αστέρα: Είναι όπως όταν σου λένε πως ο Μέσι είναι πολύ καλός, γρήγορος, βγαίνει από δεξιά και αριστερά και δίνει και πάσες. Εσύ λες το ξέρω αλλά συμβαίνει.

Ήταν το δυνατό τους σημείο. Το ξέραμε αυτό. Ήμασταν προετοιμασμένποι. Είχαμε όμως πρόβλημα στο να επιστρέψουμε. Δεν ακολουθούσαμε γρήγορα τους αντιπάλους όταν έβγαιναν στην επίθεση. Δεν ήμασταν έτοιμοι να επιστρέψουμε στην άμυνα τόσο γρήγορα.

Εμείς είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες αντεπιθέσεις. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ότι ο Αστέρας λειτούργησε πολύ καλά στις αντεπιθέσεις...

Το δώρο του προς τον Μαρινάκη και το μέλλον του: Το δώρο μου ήταν οι τρεις βαθμοί. Για σήμερα ήταν πολλοί. Αυτό είναι δώρο μου προς τον πρόεδρο. Είμαστε συνηθισμένοι σε νίκες. Ξέρουμε πως δέχεται πάντα τέτοια δώρα αλλά αυτό ήταν σημαντικό. Όταν χάνεις 0-2 και τελικά το γυρίζεις έχεις καλύτερη γεύση το δώρο αυτό.

Το εάν ο Ολυμπιακός είναι στο επίπεδο που ονειρεύεται: Για να είμαστε ειλικρινείς έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Άλλοτε δύο ημίχρονα, άλλοτε ένα και άλλοτε 20 λεπτά. Ειδικά στο Καραϊσκάκη έχουμε παίξει πολύ κ

Keywords
Τυχαία Θέματα