Είπε «αντίο» ο Λουίς Ενρίκε

15:12 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του από τον πάγκο της Ρόμα στο τέλος της σεζόν με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει λόγο για μια σεζόν όπου ο ίδιος έδωσε το 100% παραδεχόμενος πως έκανε και εκείνος λάθη ενώ αποκάλυψε πως την επόμενη σεζόν δεν θα εργαστεί.
Σε δηλώσεις του ο Λουίς Ενρίκε τόνισε: "Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, κάποιοι από τους φίλους της ομάδας δεν με κατάλαβαν, νιώθω πολύ κουρασμένος. Ή αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλη χαρά για μένα που βρέθηκα σε αυτήν την ομάδα και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Φεύγω γιατί είμαι κουρασμένος, έχω

δώσει το 100% μου αυτή την σεζόν. Σίγουρα δεν θα βρίσκομαι σε κάποια ομάδα του χρόνου. Έδωσα όλη την ενέργεια μου σε αυτή την ομάδα. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε, κατά την δική μου άποψη δεν ήταν τόσο απαίσια χρονιά. Η ομάδα έχει βελτιωθεί λόγω της πολύ σκληρής δουλειάς. Μια μερίδα οπαδών δεν με κατάλαβε, εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής απέναντι τους. Φυσικά έκανα λάθη. Ως προπονητής προσπάθησα να κάνω εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών, προετοιμάζοντας τους για τα παιχνίδια. Υπήρχαν πολλά που έπρεπε να βελτιώσουμε και απογοητευόμουν όταν δεν τα καταφέρναμε. Εύχομαι στην Ρόμα καλή επιτυχία. Δεν παραπονιέμαι και αν έκανα κάποια λάθη, ζητώ συγγνώμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα