Στο ρελαντί η Γιουνάιτεντ

16:02 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΟΟΥΚ- ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ Γ.: 0-2
Γήπεδο: Μπριτάνια

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι βοήθησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικρατήσει πανεύκολα με σκορ 2-0 της Στόουκ στο «Μπριτάνια». Έτσι, έβαλε τέλος στην προσωπική του επιθετική «ανομβρία» των τελευταίων δύο μηνών, όπως επίσης και στις ελπίδες της Σίτι για «στραβοπάτημα» και νέα μείωση της διαφοράς, που έφτασε ξανά στους 15 βαθμούς.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Γιουνάιτεντ

που άνοιξε το σκορ μόλις στ 3ο λεπτό. Ο Φαν Πέρσι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κάρικ από κοντά νίκησε τον Μπέγκοβιτς.

Το ματς δεν είχε ρυθμό στην επανάληψη και στο 65' η Γιουνάιτεντ καθάρισε το ματς με το πέναλτι του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον (70' Ζερόμ), Σόουκρος, Χαθ, Γουίλκινσον, Σότον, Γουίλαν, Ενζοζί, Άνταμ, Γουόλτερς (76' Όουεν), Τζόουνς (83' Κράουτς)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Βίντιτς, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Καγκάβα, Κάρικ, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Ερνάντες (77' Τσικαρίτο), Φαν Πέρσι

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 0-3
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Τεράστιο διπλό με 3-0 μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ πέτυχε η Σάντερλαντ και κλειδώνει την παραμονή. Παρθενική νίκη του Πάολο Ντι Κάνιο στον πα΄γκο της ομάδας.

Η Σάντερλαντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με όμορφο σουτ του Σεσενιό έξω από την περιοχή ενώ στο 39΄' η κεφαλιά του Κουεγιάρ μετά από κόρνερ, έφυγε μόλις άουτ.

Η Σάντερλαντ συνέχισε να είναι καλύτερη και στην επανάληψη κι έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 73' με όμορφο σουτ του Τζόνσον. Το τελικό 3-0 έκανε με ακόμη ένα τρομερό σουτ ο Βόγκαν στο 80ο λεπτό.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ (57' Έλιοτ), Ντεμπισί, Τέιλορ, Εμπιβά, Γιόνας, Τιοτέ, Καμπάιγ (63' Μπεν Αρφά), Μαρβό, Σισκό, Γκουφράν (46' Αμεόμπι), Σισέ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Μπάρντσλεϊ (55' Κόλμπακ), Ρόουζ, Κουεγιάρ (65' Μανγκάν), Ο' Σέι, Τζόνσον, ΜακΚλιν (65' Βον), Ν'Ντιαγέ, Λάρσον, Σεσενιό, Γκρέιαμ

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα