Δεν τους «Χ»άλασε

15:37 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 32η ΑΓΝΩΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΝΑΠΟΛΙ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Στο 1-1 έμειναν Μίλαν και Νάπολι και μοιράστηκαν από ένα βαθμό, παραμένοντας και οι δύο στην τριάδα.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Αμπάτε έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Καναβάρο και ανάγκασε τον Ντε Σάνκτις σε μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 8' η κεφαλιά του Σαπάτα έφυε άουτ. Τελικά στο 29' μετά από όμορφο συνδυασμό των παικτών της Μίλαν, η μπάλα έφτασε στον Φαλαμινί που από κοντά έγραψε το 1-0, αλλά στο 32' ο Σουνίγκα βρήκε τον Πάντεφ κι εκείνος από

κοντά έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα στο 42' η Νάπολι είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, καθώς ο Καβανι έκανε το σουτ αλλά ο Αμπιάτι έπεσε και απομάκρυνε.

Στο 51' ο Αμπιάτι απέκρουσε το σουτ του Πάντεφ, όπως έκανε και ο Ντε Σάνκτις σε προσπάθεια του Φλαμινί τρία λεπτά μετά. Ο Γάλλος μέσος αποβλήθηκε στο 72ο λεπτό και στ 78' το σουτ του Ινσίνιε έφυγε μόλις άουτ. στο 90' ο Αμπιάτι είπε όχι σε σέντρα σουτ του Αρμέρο ενώ στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Καλα¨οί έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (86' Ντε Σίλιο), Σαπάτα, Μεσές, Κονστάντ, Μοντολίβ, Φλαμινί, Μουντάρι, Μπόατενγκ (36' Νιάνγκ), Ρομπίνιο (76' ΕλΣααραουί), Πατσίνι.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Μπρίτος, Μπεχράμι, Ντζεμαϊλί, Μάτζιο (82' Καλαϊό), Χάμσικ (70' Αρμέρο), Σουνίγκα, Πάντεφ (67' Ινσίνιε), Καβάνι.

ΤΟΡΙΝΟ- ΡΟΜΑ: 1-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Χρυσό διπλό για τη Ρόμα με 2-1 μέσα στην έδρα της Τορίνο και άνοδος στην πεντάδα για τους «τζιαλορόσι».

Η Ρόμα πίεσε από την αρχή και στο 10' αλλά και στο 17' ο Λαμέλα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά το γκολ για τους «τζιαλορόσι» ήρθε στο 22ο λεπτό, με τον Οσβάλντο να πασάρει από κοντά τον Ζιλέ, ενώ στο 28' η Τορίνο είχε δοκάρι με τον Τσέρτσι. Τελικά στο 31' η «γκρανάτα» έφτασε στην ισοφάριση, καθώς ο Μπιάνκι πρόλαβε τον Μπουρδίσο και έκανε από κοντά το 1-1.

Στο 50' ο Τσέρτσι είχε νέο δοκάρι αλλά στο 60' ο Λαμέλα με γυριστό έδωσε το προβάδισμα στη Ρόμα. Στο 71' ο Ζιλέ απέκρουσε το σουτ του Πίρις, ενώ στο 81' αποβλήθηκε ο Μπαλτζαρέτι.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Γκλικ, Νταρμιάν, Γκλικ, Ντ'Αμπρόζιο (66' Μπαρέτο), Ογκμπόνα, Τσέρτσι, Βίβες, Γκάτσι, Μετζιορίνι, Μπιάνκι (76' Τζόναθας), Σαντάνα (66' Μετζιορίνι)

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Πίρις, Μπαλτζαρέτι, Κάσταν, Μπουρδίσο, Μπράντλεϊ, Περότα (78' Μαρκίνιο), Πιάνιτς (54' Τότι), Λαμέλα, Ντοντό (64' Φλορέντζι), Οσβάλντο

ΤΖΕΝΟΑ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Βαθμό τσίμπησε η Τζένοα στο ντέρμπι της Γένοβας με τη Σαμπντόρια με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 και παλεύει για την παραμονή της.

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Κούτσκα έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 28' η Σαμπντόρια πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Έντερ βρέθηκε σε καλή θέση και με συρτό σουτ δε άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φρέι.

Στο 70ο λεπτό το σουτ του Πόλι πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 80' η Σαμπντόρια έχασεμε κόκκινη τον Κόστα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Τζένοα ισοφάρισε με τον Ματουζαλέμ και πήρε τουλάχιστον την ισοπαλία.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Γκράνκβιστ, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Πιζάνο (46' Βάργκας), Ματουζάλεμ, Μορέτι (82' Ριγκόνι), Κούτσκα, Αντονέλι, Ιμόμπιλε (60' Φλόρες), Μποριέλο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Παλόμπο, Κόστα, Γκασταλντέλο, Ντε Σιλβέστρι, Πόλι, Κρστίσιτς (17' Μουνάρι), Ομπιάνγκ, Εστιγκαρίμπια (82' Μουστάφι), Ικάρντι, Έντερ (52' Σανσόνε)

ΚΙΕΒΟ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Με τη λευκή ισοπαλία βολεύτηκαν Κιέβο και Κατάνια σε ένα μέτριο ματς.

Το ματς ήταν πολύ κακό στο πρώτο ημίωρο, με μοναδική καλή φάση να είναι ένα σουτ του Θερό στο 23', το οποίο πέρασε άουτ. Στο 39ο λεπτό το φάουλ του Λόντι έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Κιέβο.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Μπεργκέσιο, έφυγε λίγο άουτ και στη συνέχεια δεν υπήρξαν άλλες καλές φάσεις.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Αντρεόλι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Χετεμάι, Ντραμέ (66' Σάρδο), Κόφι, Ριγκόνι, Θερό (59' Σαμάσα), Πελισιέ.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Άλβαρεζ, Μαρκέζε, Λόντι (75' Κάστρο), Ίζκο, Μπαριέντος, Μππιαγκιάντι (88' Αλμιρόν), Γκόμες, Μπεργκέσιο.

ΠΑΡΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 0-3
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Ευρωπαϊκό τρένο κάνει η Ουντινέζε, που επικράτησε με 3-0 της Πάρμα και ανεβαίνει στη βαθμολογία.

Η Ουντινέζε μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 11ο λεπτό ο ΜΟυριέλ με όμορφο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Ζιελίνσκι κατέληξε στην αγκαλιά του Μιράντε. Η Πάρμα ανοίχτηκε να ισοφαρίσει και στο 42' ο Άλαν έφυγε στην κόντρα έδωσε για τον Μουριέλ που προ κενής εστίας έκανε το 2-0.

Στο 46' το σουτ του Αμάουρι έφυγε άουτ, αλλά στο 61' ο Περέιρα τριπλασίασε τα γκολ των φιλοξενουμένων και κλείδωσε τη νίκη.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Σαντακρότσε (52' Μπελφοντίλ), Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Βαλντές (76' Γκαλόπα), Μαρκιόνι, Ρόζι, Μπιαμπιανί (62' Νίνης), Αμάουρι, Σανσόνε.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Λατσάρι, Άλαν, Σίλβα, Περέιρα, Μουριέλ (78' Ρανέγκιε), Ζιελίνσκι (69' Μπαντού)

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΙΝΤΕΡ: 2-0
Γήπεδο: Ις Αρένα

Σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της Ευρώπης έχασε η Ίντερ που υπέστη οδυνηρή ήττα με 2-0 μέσα στη Σαρδηνία από την Κάλιαρι.

Στο 9ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Ντεσένα, ενώ στο 14' οι Καμπιάσο και Ρόκι έκρυψαν την μπάλα, με τον Αργεντινό να πλασάρει τον Αγκάτσι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Αγκάτσι απέκρουσε το σουτ του Γκουαρίν, όπως έκανε και στο 16' σε προσπάθεια του Άλβαρες. Στο 38ο λεπτό η Κάλιαρι έχασε την μοναδική καλή της ευκαιρία στο πρώτο μέρος, καθώς ο Ιμπαρμπό σούταρε άστοχα.

Η Ίντερ πίεσε στην επανάληψη και στ 51' ο Ρόκι έκανε το σουτ από αριστερά με τον Αγκάτσι να διώχνει εντυπωσιακά, αλλά στο 73' η Κάλιαρι κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Πινίγια από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 68ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε κεφαλιά του Ριμπειρο αλλά στο 76' ο Πινίγια πέτυχε και δεύτερο γκολ από κοντά μετά από αδράνεια της άμυνας των «νερατζούρι». Στο 85' το σουτ του Ριμπέιρο τράνταξε το δοκάρι της Ίντερ.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πέρικο, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Κόντι, Ντεσένα (57' Πινίγια), Εκντάλ, Κοσού (7' Καμπρέρα), Ριμπέιρο, Ιμπαρμπό.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σιλβέστρ, Ζανέτι, Ζουάν, Περέιρα, Κόβασιτς, Καμπιάσο (67' Ναγκατόμο, 75' Σάμουελ), Γκαργκάνο (63' Κουζμάνοβιτς), Γκουαρίν, Άλβαρες, Ρόκι

ΠΑΛΕΡΜΟ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Και πώς να σωθείς; Η Παλέρμο έπαιζε ένα ματς μια κατηγορία με την Μπολόνια, βρέθηκε να νικά από το 5ο λεπτό, αλλά με τραγικό λάθος του Σορεντίνο κόλλησε στο 1-1.

Η Παλέρμο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τρομερό σουτ του Ίλισιτς, το οποίο καρφώθηκε στο γάμα του Κούρτσι. Ο Ίλισιτς έκανε ακόμη ένα καλό σουτ στο 9', αλλά ο Κούρτσι είπε όχι, ωστόσο στο 17' η Μπολόνια έφερε το ματς στα ίσα. Η μπάλα γύρισε προς τον Σορεντίνο, εκείνος έκανε τραγικό λάθος και την άφησε να περάσει για τον Γκαμπιαντίνι που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Παλέρμο πίεσε αλλά η Μπολόνια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πασκουάτο να σουτάρει μόλις άουτ. Η Παλέρμο πίεσε πάρα πολύ και στο 86' ο Μπαρέτο έκανε το σουτ αλλά ο Κούρτιτς απομάκρυνε εντυπωσιακά ενώ στο 89' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Σόρενσεν παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 905' η Παλέρμο κέρδισε φάουλ σε ιδανική θέση, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Φον Μπέργεν, Ντονάτι, Αρόνικα, Μοργκανέλα, Αρέβαλο (82' Ερνάντες), Κούρτιτς, Γκαρσία, Ίλισιτς (53' Ντιμπάλα), Μίκολι (86' Μποσέλι)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Γκάρικς, Άντονσον, Τσερούμπιν, Μορλέο, Κριν, Κονέ (36' Γκουαράντε), Ταϊντέρ, Χριστοδουλόπουλος (63' Πασκουάτο), Γκαμπιαντίνι (70' Σόρενσεν), Τζιλαρντίνο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα