Έκαναν στοματικό σε 300.000 άτομα για... τους Μαϊάμι Χιτ! (ΦΩΤΟ)

23:09 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Σάρα Τζέι και η Αντζελίνα Κάστρο, δυο διάσημες πορνοστάρ της Αμερικής, είχαν υποσχεθεί ότι αν οι Μαϊάμι Χιτ έπαιρναν τον τίτλο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ θα έκαναν στοματικό έρωτα σε όλους τους φαν τους στο Twitter!

Και μαντέψτε...οι Μαϊάμι Χιτ πήραν τον τίτλο!

Έτσι, η 35χρονη Σάρα και η 31χρονη Αντζελίνα δεν δίστασαν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάρα Τζέι έχει πάνω από 290.000 φανς στον λογαριασμό της στο Twitter, ενώ

η Κάστρο πάνω από 120.000!

Οι φανς τους ενημερώθηκαν μέσω του hashtag #TeamBJNBA στο twitter και πήραν την επιβράβευσή τους με μια μόνο προϋπόθεση: να δώσουν τη συγκατάθεσή τους ώστε να βιντεοσκοπηθούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μάλιστα, η βιντεοσκόπηση μεταδόθηκε απευθείας μέσω ιστοσελίδας!

Το ΝΒΑ όμως δεν χάρηκε με την πρωτοβουλία των δύο πορνοστάρ και τώρα απειλεί να καταθέσει μηνύσεις εναντίον τους.

Ωστόσο, οι τυχεροί followers των δυο έχουν άλλη άποψη:

«Δεν θα αντάλλαζα αυτή την εμπειρία με τίποτα, θα το έκανα ξανά. Η Σάρα και η Αντζελίνα το έκαναν να φαίνεται εύκολο. Μας φέρθηκαν καλά», δήλωσε ο Κόντι, ένας από τους followers που πήραν το βραβείο τους.

Από την άλλη οι δυο πορνοστάρ ανέφεραν:

«Οι φανς ήταν πολύ γενναίοι που ήρθαν για να πάρουν το βραβείο. Όλα έχουν καταγραφεί. Ήταν μία από τις καλύτερες σκηνές στην καριέρα μου στο δίκτυο», είπε η Σάρα Τζέι ενώ η Αντζελίνα Κάστρο πρόσθεσε:

«Όταν είχαμε κάνει αυτή την υπόσχεση στο Twitter, πολλοί ήταν σκεπτικοί. Ουδείς πίστευε ότι θα το κάναμε. Ήταν μία μοναδική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω τους φανς που δεν είχαν πρόβλημα να έρθουν και να δεχτούν να βιντεοσκοπηθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα