Έκανε παιδί με την κόρη της γυναίκας του!

19:52 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Άναψαν τα αίματα σε δικαστήριο του Ηρακλείου Κρήτης κατά τη διάρκεια εκδίκασης μιας υπόθεσης που σόκαρε!

Ένας 45χρονος άντρας τα τελευταία χρόνια είχε παντρευτεί μια 36χρονη και έκαναν μαζί ένα 10χρονο παιδί. Το ζευγάρι ζούσε μαζί με το παιδί του καθώς και με τα τρια παιδιά της γυναίκας από προηγούμενο γάμο της. Όμως η γυναίκα υπέστη αρκετές φορές ξυλοδαρμό από τον άντρα της και την τελευταία φορά αποφάσισε να φύγει μαζί με τα παιδιά της από το σπίτι.

Όμως η μεγαλύτερη κόρη της που είναι 19 ετών πήρε το 10χρονο ετεροθαλές αδερφάκι της και επέστρεψε στο σπίτι.

Τότε η 19χρονη και ο 45χρονος άντρας ενημέρωσαν τη γυναίκα ότι διατηρούσαν δεσμό εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα η κόρη ήταν έγκυος 6 μηνών με το παιδί του 45χρονου!

Η 36χρονη γυναίκα κατέφυγε στη δικαιοσύνη καθώς το ζευγάρι είχε στο σπίτι τον 10χρονο γιο της και δεν της επέτρεπαν όχι απλώς να το πάρει αλλά ούτε να το δει.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr στο δικαστήριο που έγινε σήμερα έφτασαν σε σημείο να πέσει ακόμα και ξύλο! Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβηκε να καταθέσει η γυναίκα του αδερφού της 36χρονης. 45Χρονος ειρωνικά της είπε ότι θα ξεσπούσε ... τις ορμές του και στο δικό της παιδί!

Η δίκη φυσικά διακόπηκε αμέσως ωστόσο η κουνιάδα της 36χρονης έριξε μία μπουνιά στον άντρα και στη συνέχεια ο σύζυγός της τον ξυλοκόπησε άγρια!

Η αστυνομία επενέβη και έβγαλε έξω την οικογένεια, ενώ η δίκη αναβλήθηκε για λίγους μήνες αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα