Έκανε σεξ με ένα... Land Rover

17:05 11/9/2013 - Πηγή: AEK365

«Σεξ» με ένα... Land Rover έκανε ένας 24χρονος πατέρας από την Ουαλία, ενώ πριν είχε κάνει τις ανάλογες κινήσεις του σεξ σε μια ταμειακή μηχανή και στο πάτωμα!

Φυσικά, ο 24χρονος Ντάνιελ Κούπερ, πατέρας τριών παιδιών, ήταν τύφλα στο μεθύσι, ενώ είχε βγει έξω με τους φίλους του. Μετά από ατελείωτα σφηνάκια και μπύρες, ο νεαρός βγήκε έξω και αφού ούρησε στο δρόμο δεν ξαναμάζεψε το παντελόνι του, το οποίο έμεινε στους αστραγάλους του. Έτσι μπήκε σε ένα φαστφουντάδικο και προσποιήθηκε ότι έκανε σεξ με την ταμειακή μηχανή και στη συνέχεια με το πάτωμα.

Μετά, βγήκε έξω και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων του έκανε το ίδιο με ένα Land Rover που ήταν παρκαρισμένο απέξω.

Ο Κούπερ, ο οποίος περιγράφεται ως ένας στοργικός πατέρας, καταδικάστηκε σε τριμηνη κοινωνική εργασία, ενώ αυτούς τους μήνες απαγορεύεται να κυκλοφορεί έξω από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το επόμενο πρωι τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές!

Ο Κούπερ ήταν τόσο μεθυσμένος που δε θυμάται τίποτα και χρειάστηκε να δει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να πειστεί. Τώρα νιώθω πολύ ντροπιασμένος και υπόσχεται να μην ξαναπιεί τόσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα