Έκανε την έκπληξη η Κιλμάρνοκ

20:28 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΚΟΤΙΑ LEAGUE CUP-ΤΕΛΙΚΟΣ

ΣΕΛΤΙΚ-ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ:0-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Χάμπτεν Πάρκ»
Την μεγάλη έκπληξη πραγματοποίησε η Κιλμάρνοκ, αφού επικράτησε με 1-0 της Σέλτικ στον τελικό του League Cup της Σκοτίας που διεξήχθη στο «Χάμπτεν Παρκ», κατακτώντας το 7ο τρόπαιο στην ιστορία της και το πρώτο μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Αντιθέτως οι «κέλτες»

αν και ήταν το φαβορί έμειναν με άδεια χέρια, και στους τριάντα δύο τίτλους. Η Σέλτικ ήταν άτυχη στο 5' αφού το σουτ του Στόουκς από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι των τυπικά φιλοξενουμένων, ενώ στο 28' ο Χούπερ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μπελ. Η Κιλμάρνοκ «άγγιξε» το γκολ στο 35' με τον Σιλς να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Φόρτσερ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκόρντον από τα δεξιά, ενώ στο 62' η Σέλτικ απάντησε με τον Φόρεστ να πλασάρει άουτ από την μικρή περιοχή. Το κύπελλο στα «σκιουράκια» έδωσε ο Φαν Τορνάουτ στο 84' με κεφαλιά μετά από φάουλ του Νέλσον από τα αριστερά, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1 υπέρ της Κιλμάρνοκ.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάλγκρου, Ουίλσον, Ρόνιε (56' Σουνγκ Γιονγκ), Μάθιους, Μπράουν, Λέντλεϊ (86' Κόμονς), Ουανιάμα, Φόρεστ, Στόουκς, Χούπερ (80' Σαμαράς).
ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ: Μπελ, Χέι, Φάουλερ, Νέλσον, Σισοκό (86' Κρόσας), Γκόρντον, Μπούινς (20' Τζόνσον), Χάρκινς (84' Βαν Τόρνχαουτ), Κέλι, Σιλς, Χέφερμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα