Έκανε το χατίρι της Σλόβαν η Σεβίλλη

00:05 13/12/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-8ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΤΟΡΙΛ-ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: 1-2
Γήπεδο: Αντόνιο Κοΐμπρα ντα Μότα

Πανηγυρική πρόκριση πέτυχε η Σλόβαν Λίμπερετς που κέρδισε με 2-1 την Εστορίλ και σε συνδυασμό με την ήττα της Φράιμπουργκ κέρδισε τη 2η θέση.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Γκέρσο έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Εστορίλ, ενώ στο 18' ο Σούραλ με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 για τη Σλόβαν Λίμπερετς. Ο Σκόρερ της Σλόβαν είχε ακόμη μια μεγάλη φάση στο 29ο λεπτό,

όταν δε μπόρεσε από κοντά, να πετύχει το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στην επανάληψη και τελικά πέτυχαν το 2-0 με τον Ράμπουσιτς στο 70ο λεπτό και κλείδωσαν τη νίκη. Η Εστορίλ απλά μείωσε στο 82ο λεπτό με τον Σέμπα.

ΕΣΤΟΡΙΛ: Βάγκνερ (27' Ριμπέιρο), Ταβάρες, Μάνο, Πέδρο, Μπαμπάνκο, Γκονσάλβες (62' Εβάνδρο), Γκαλβάο, Αμάντο, Μπαλμπόα, Γκέρσο (62' Σέμπα), Λόπες.

ΣΛΟΒΑΝ: Χροσό, Κάρισικ, Φρίντεκ, Κόβατς, Φλάισμαν, Παβέλκα, Ριμπάλκα, Καλίτβιντσεφ (71' Κόλαρ), Σακέι (81' Χούσεκ), Σουράλ, Ράμπουσιτς (90' Πιμπάρα).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-2
Γήπεδο: MAGE SOLAR Stadion

Έκλεισε το σπίτι της Φράιμπουργκ η Σεβίλλη, καθώς την κέρδισε με 2-0 και την πέταξε εκτός.

Στο 2ο λεπτό ο Βάρας είπε όχι σε σουτ του Κρμας, ενώ στο 26' και στ 33' οι Γερμανοί έχασαν ακόμη δύο τεράστιες ευκαιρίες. Ωστόσο στο 39ο λεπτό η Σεβίλλη ήταν εκείνη που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού ο Περότι έκανε τρομερή ενέργεια, άνοιξε στον Ιμπόρα, που με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 53ο λεπτό η Φράιμπουργκ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία, ενώ και στη συνέχεια πίεσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Ρουσέσκου έκανε το 2-0.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Κρμας, Χεν, Γκιούντερ, Γκίντερ, Χέφλερ, Φερνάντες (75' Πίλαρ), Λορενζόνι (58' Κερκ), Νταριντά, Μεχμεντί.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Κόκε, Κάλα, Καρίσο, Ναβάρο, Ιμπόρα, Κριστόφορο (78' Φάζιο), Χάιρο, Ράκιτιτς, Περότι (87' Τροχόφσκι), Μπακά (73' Ρουσέσκου).

Keywords
Τυχαία Θέματα