Έκανε το καθήκον της η ΑΕΚ

18:01 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της στον μικρό τελικό των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και έφυγε νικήτρια από το ματς με την Μπεσίκτας. Η Ένωση έδειξε χαρακτήρα κι επικράτησε με 34-30 της τούρκικης ομάδας, και πλέον έχει ελπίδες για μια καλή κλήρωση στο EHF CUP, όπου θα μπει στους ισχυρούς.

Το ματς

Παρά το γεγονός πως η Μπεσίκτας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, η Ένωση βρήκε γρήγορα τα πατήματά της

και γρήγορα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ (8-7). Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» παρά την πίεση που άσκησε η Τούρκικη ομάδα (8-8) συνέχισαν να έχουν καλή αμυντική κι επιθετική λειτουργία και «έχτισαν» μια σημαντική διαφορά (12-8), την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (21-14).
Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε με την ίδια φόρα και έδειξε να θέλει να «καθαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση... νίκη. Έτσι, αν και η Μπεσίκτας συνέχισε να ασκεί πίεση για να μειώσει το σκορ (25-21), οι μάγκες έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση και κρατούσαν την διαφορά (26-22). Κάπου εκεί, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν ένα σερί και μείωσαν στα 2 γκολ (26-24) και άρχισαν να πιστεύουν σε κάτι καλό, όμως η ΑΕΚ έδειξε ψυχραιμία, άνοιξε τη διαφορά και έφυγε νικήτρια από το ματς της Σλοβακίας με 34-30.

ΑΕΚ: Αλβανός, Μπακαούκας, Χερουβείμ, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Καφφάτος, Καρυπίδης, Νικολαϊδης, Οικονόμου, Παπαδιονυσίου, Παπαδόπουλος, Ράκσεβιτς, Σανίκης, Τσακνής, Τσιλιμπάρης, Ζούγιοβιτς.

Μπεσίκτας: Αρίφογλου, Άσφογλου, Ασίκογλου, Μπογιάρ, Μπουγιούκ, Μπουλγούμπασιτς, Σεβι,Σομπάν, Ντεμίρ, Ντιρέκ, Ντονέ,Ερκολ,Γκουλγιούρτ, Κιρλι, Λαντικό, Μερκάν, Ουζμπαχαρ, Παρτ, Παρσοβ, Ρασιτς,Τεσντεμιρ, Γιλμαζ, Ζελιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα