Έκανε το λάθος να προηγηθεί

18:32 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΪΖΕΡΛΣΑΟΥΤΕΡΝ- ΣΑΛΚΕ: 1-4
Γήπεδο: Φριτζ Βάλτερ
Ζωντανή στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει η Σάλκε η οποία επικράτησε μέσα στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν με 4-1 και κρατήθηκε ένα βαθμό πίσω από την Γκλάνμπαχ.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Καϊζερσλάουτερν, καθώς πήρε κεφάλι στο σκορ στο 3ο μόλις λεπτό. Ο Τίφερτ εκτέλεσε το φάουλ και στο δεύτερο δοκάρι ο Ρόντνεϊ βρέθηκε αμαρκάριστος κι έκανε το 1-0.
Η Σάλκε ανέβασε την απόδοσή της και έφερε το ματς στα

ίσια στο 39'. Ο Χούντελαρ έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ και ο Χόλτμπι μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.
Η Σάλκε κατάφερε να γυρίσει το ματς στο 45ο λεπτό, με το κοντινό σουτ του Χούντελαρ μετά από γύρισμα του Φουχς.
Η Σάλκε πέτυχε και τρίτο γκολ στο 51ο λεπτό, με κοντινό σουτ του Ραούλ, μετά από όμορφη ενέργεια του Ντράξλερ και ασίστ του Φαρφάν.
Στο 71' ο Χόλτμπι πέτυχε κι άλλο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 81' ο Φαρφάν με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 4-1.
ΚΑΪΖΕΡΛΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Σίπελ, Ντικ,. Αμπέλ, Ρόντνεϊ, Γέσεν, Μπορίσιουκ, Ντε Βιτ (62' Γούτεν), Σαχάν (46' Φορτούνης), Τίφερτ, Σέχτερ, Βάγκνερ (62' Σβιέρτσοκ).
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Ματίπ, Παπαδόπουλος, Φουχς, Τζόουνς, Χόλτμπι, Φαρφάν, Ραούλ (77' Μόριτζ), Ντράξλερ (81' Πούκι), Χούντελαρ (84' Ομπάσι).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα