Πρόκριση η Τσέλσι, δύο γκολ ο Τόρες!

18:12 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ (FA Cup) - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΤΣΕΛΣΙ-ΛΕΣΤΕΡ 5-2

ΓΗΠΕΔΟ: Στάμφορντ Μπριτζ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup) βρίσκεται η Τσέλσι. Οι «Μπλε» επικράτησαν εύκολα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» της Λέστερ με 5-2 και έτσι είναι η πρώτη ομάδα που πέρασαν στους «4» του θεσμού. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι Έβερτον-Σάντερλαντ μετά το 1-1 του

«Γκούντισον Παρκ» πήγε σε επαναληπτικό, ενώ το Τότεναμ-Μπόλτον διεκόπη μετά την περιπέτεια με τον Μουάμπα ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο. Στο παιχνίδια της Τσέλσι με την Λέστερ τώρα, οι Λονδρέζοι έκαναν πλάκα και άνοιξαν στο 14' το σκορ με κεφαλιά του Κάχιλ ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον Μουάμπα. Στο 18' ο Καλού μετά από ασίστ του Τόρες έκανε το 2-0, ενώ η «ανάσταση» για τον Ισπανό επιθετικό της Τσέλσι ήρθε στο 67' καθώς βρήκε δίχτυα μετά από 25 ώρες αγώνων. Στο 77' η Λέστερ μείωσε με τον Μπέκφορντ, ενώ στο 85' ο Φερνάντο Τόρες πέτυχε και δεύτερο γκολ κάνοντας το 4-1. Τρία λεπτά μετά ο Μαρσάλ ο Μαρσάλ μείωσε σε 4-2, ενώ το τελικό 5-2 για την Τσέλσι διαμόρφωσε στο 91' ο Μειρέλες.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς (76' Νταβίντ Λουίζ), Κάχιλ, Μπερτράντ, Μίκελ, Μειρέλες, Στάριτζ, Μάτα (45' Μαλουντά), Καλού (64' Εσιέν), Τόρες.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Λέντγκερ (63' Σλουπ), Μόργκαν, Μπαμπά, Κοντσέσκι, Γκάλαχερ (43' Πελτιέ), Γουίλενς (84' Μαρσάλ), Ντανς, Ντάιερ, Νούτζεντ, Μπέκφορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα