Έκανε το θαύμα η Πλζεν

23:47 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 2-1
Γήπεδο: Ντούσαν Αρένα

Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση στο Europa πέτυχε η Πλζεν, που έχανε από την ΤΣΣΚΑ αλλά την κέρδισε με 2-1.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πετρζέλα κατέβασε όμορφα για τον Χόρβατ, αλλά ο Μιλάνοφ έβαλε την κόντρα με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει έξω, ενώ στο

8' ο Ακινφέεφ είπε όχι σε αδύναμη κεφαλιά του Χοράβα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το μακρινό σουτ του Ελμ δε βρήκε στόχο, όπως και το σουτ του Κόλαρ στο 10'. Στο 27ο λεπτό ο Ακινφέεφ έδιωξε όμορφα το σουτ του Τεκλ, όπως έκανε και ο Κόζατσικ στο 31' σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Μούσα.

Στο 49ο λεπτό ο Κόζατσικ είπε όχι σε σουτ του Ντζαγκόεφ, ενώ στο 54' και στο 56' τα σουτ των Μούσα και Μιλάνοφ πέρασε λίγο άουτ. Στο 63ο λεπτό μετά από φάουλ του Χόρβατ, η κεφαλιά του Τεκλ πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 65' ο Χόντα έβγαλε τη σέντρα και ο Μούσα με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι όμως έμειναν με 10 παίκτες δύο λεπτά αργότερα, καθώς ο Ντζαγκόεφ έκανε σκληρό τάκλιν στον Προχάτσκα και είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ στο 74' ακυρώθηκε γκολ του Τσισόφσκι που ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 81ο λεπτό ο Ιγκνάσεβιτς έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Προχάτσκα, ενώ στο 87' ο Βάγκνερ αστόχησε από ιδανική θέση. Ωστόσο στο 90' ο Βλαγκνερ έκανε το 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και χάρισε τη ν3η θέση στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Βέρνμπλουμ και η ΤΣΣΚΑ αγωνίστηκε με 9 για λίγο διάστημα.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Ραϊτόραλ, Τσισόφσκι, Προχάτσκα, Λιμπερσκί, Χοράβα, Χόρβατ, Πετρζέλα (70' Μπακός), Κόλαρ, Ντούρις (58' Κόβαρικ), Τεκλ (82' Βάγκνερ).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεφ, Καραβάεφ, Α. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Ντζαγκόεφ, Τόσιτς (52' Χόντα), Ελμ, Μιλάνοφ (74' Στ Ζούμπερ), Μούσα (90+1' Βιτίνιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα