Έκκληση Αλαφούζου για ομόνοια

09:02 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίζονται να μην είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα βήμα πίσω στην μεταξύ τους αντιπαράθεση με τον Γιάννη Αλαφούζο να απευθύνει έκκληση και προς τους δυο για ομόνοια προκειμένου να λειτουργήσει το εγχείρημα για την σωτηρία του Παναθηναϊκού. Παράλληλα ο επιχειρηματίας δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την επιτυχία της προσπάθειας λόγω και του επικείμενου αποκλεισμού

από την Ευρώπη.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Αλαφούζος τόνισε: "Ανησυχώ πολύ. Ειδικά μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει έστω και την ύστατη στιγμή ομόνοια μεταξύ των μετόχων του Παναθηναϊκού. Εμείς την προσπάθεια έτσι και αλλιώς θα την κάνουμε, αλλά χωρίς την συμπαράσταση όλων είναι δύσκολα".
Χθες ο Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Βαρδινογιάννη και σήμερα οι δυο άντρες θα έχουν και νέα επαφή ενώ στην χθεσινή συνάντηση του επιχειρηματία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο μέτοχος του Παναθηναϊκού επανέλαβε στον Αλαφούζο πως θα βοηθήσει αρκεί ο Τζίγκερ να αναλάβει όλες τις ευθύνες για το γήπεδο.
Την ίδια στιγμή, στην ΠΑΕ περιμένουν την ετυμηγορία της UEFA ωστόσο τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Αδειοδότησης της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο, φέρεται να είπε στον Αλαφούζο πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία ο Παναθηναϊκός.

Keywords
Τυχαία Θέματα