Έκκληση Δημητρέλου προς όλους

13:12 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα έκκληση του Ανδρέα Δημητρέλου προς άπαντες (ακόμα και στον κόσμο) να συνδράμουν οικονομικά ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Μετά το τέλος της Γ.Σ. ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στον Τύπο, τόνισε ότι η μετοχή πέφτει στο 0,30 ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Νοτιά. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι προσπάθησε να τον... καλύψει εν μέρει
Αρχικά, ο Δημητρέλος τόνισε: «Οι στιγμές είναι δύσκολες. Θέλω να κάνω έκκληση σε όσους θέλουν να βοηθήσουν την ΑΕΚ, ώστε να

βρούμε τα χρήματα που απαιτούνται. Το σκεπτικό μας αποτελείται από τρεις φάσεις. Αρχικά, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε οικονομική βοήθεια από τους ανθρώπους που έχουν περάσει από τα διοικητικά της ομάδας. Στην συνέχεια θα ζητήσουμε οικονομική βοήθεια από τους υπόλοιπους επιφανείς φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Τέλος, θέλουμε να βοηθήσει και ο απλός φίλαθλος της ΑΕΚ, με όσα χρήματα θέλει να διαθέσει από το υστέρημά του, έως τις 25 Μαρτίου. Αν βοηθήσουμε όλοι, ίσως τα καταφέρουμε».

Στην συνέχεια, είπε για την τιμή της μετοχής: «Θα αποφασίσουμε για τη μετατροπή του καταστατικού. Η τιμή της μετοχής θα αλλάξει από τα 1,20 ευρώ στα 0,30 ευρώ, ώστε να μπορέσει περισσότερος κόσμος να πάρει μετοχές. Θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα χρήματα, ώστε να μαζέψουμε άμεσα τα λεφτά που χρειαζόμαστε».

Σχετικά με τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει: «Ήδη ετοιμάζουμε λίστες για την επικοινωνία που θα έχουμε τις προσεχείς ημέρες. Θα το κάνω εγώ προσωπικά. Αν χρειαστεί θα το κάνει ένα ακόμα άτομο από το ΔΣ, ώστε να κινηθούμε γρηγορότερα. Μέσα στις επόμενες δυο ημέρες θα επικοινωνήσω από τον κόσμο. Η προσπάθειά μας είναι να βοηθήσουν οι επιφανείς ΑΕΚτζήδες. Στην συνέχεια θα βγούμε στον κόσμο και θα πούμε πόσα λεφτά μαζέψαμε, σε συνδυασμό με τα χρήματα που θα καταθέσουν και αυτοί. Αυτό πρέπει να γίνει παράλληλα».

Καταλήγοντας, είπε: «Δεν μπορώ να κρύψω κάποια πράγματα. Είμαστε σε οριακό σημείο. Θέλουμε τρία εκατομμύρια ευρώ και έχουμε αυτή την στιγμή στα ταμεία μας 500 χιλιάδες ευρώ. Ελπίζουμε μέσα στις επόμενες ημέρες θα μαζέψουμε άλλες 400 χιλιάδες ευρώ. Σίγουρα έχουμε άγχος για το πώς θα μαζέψουμε τα χρήματα. Υπάρχει πικρία από την πλευρά του Νοτιά. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει το προπονητικό κέντρο από το οποίο δεν έχει πάρει χρήματα έως τώρα. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει βάλει χρήματα και κάθε χρόνο του ζητάμε να συμβάλει. Αυτό είναι το παράπονό του. Όπως λέει, αναγκάστηκε να γίνει μεγαλομέτοχος, γιατί κανένας δεν έβαζε χρήματα στην ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει να έχει το 35% των μετοχών. Έχει πει πως θέλει να βοηθά την ομάδα, αλλά όχι στο μέγεθος που του ζητείται με τις τωρινές συνθήκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα