«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να χαθεί»

12:32 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη ότι η ΑΕΚ δεν θα χαθεί, ακόμα κι αν πέσει στη... Β' Εθνική εξέφρασε ο Λάκης Νικολαϊδη, μιλώντας στο NOVAΣΠΟΡ FM. Ο Νικολάου υποστήριξε ότι η ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί στις δυνατότητες που έχει και να αναζητήσει ειδικευμένα άτομα να αναλάβουν τα καίρια πόστα στην ΠΑΕ.

«Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί. Το να κρίνουμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα δεν πρόκειται να δώσει κάποια λύση. Ο καθένας πρέπει να δει τα λάθη

που έγιναν και να προσπαθήσει να τα διορθώσει. Δεν θα βγάλει πουθενά να πούμε ότι η διοικητική ομάδα είχε στελεχωθεί από ανθρώπους που δεν ήξεραν ή έκαναν κακοδιαχείριση.
Θα πρέπει να δούμε σημεία που αφήνουν ελπίδα. Για παράδειγμα την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είδαμε στην ομάδα να παίζουν 11 Έλληνες και ο μέσος όρος ηλικίας να πέφτει αρκετά.
Είναι μια ομάδα με υποστηρικτές, την οποία κάποιος μπορεί να την δει επιχειρηματικά θετικά. Έχει δυνατότητες και προοπτική για να κατασκευαστεί ένα γήπεδο που διορθώνει λάθη που έχουν γίνει.
Στην ΑΕΚ δεν μπορούμε να βγάλουμε το Βυζάντιο από μέσα μας, την ιστορία και όσα πρεσβεύει η ομάδα αυτή για τις χαμένες πατρίδες. Στην ΑΕΚ πρέπει ο καθένας να έχει το πόστο του. Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής ή ένας γιατρός ή ένας δικηγόρος, να καθίσει στην καρέκλα και να έχει την ίδια επιτυχία κάνοντας τον πρόεδρο. Ο Νικολαϊδης, το παιδάκι, ήξερε το 2004 από διοικητικά; Όχι! Ούτε ο Αδαμίδης, ούτε κανείς. Ο Νικολάου είναι καλός γιατρός. Ο Νικολαϊδης μεγάλος παίκτης ξέρει από αγωνιστικά. Ο Μανωλάς σε άλλο πόστο. Ο Κωστένογλου καλώς είναι προπονητής, αφού αυτό ξέρει να κάνει καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα