Εκτός Εθνικής ο Μπάρτον

18:19 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να έχει μόνο μία συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος και αυτή το 2007, ωστόσο ο Μπάρτον θεώρησε καλό να ανακοινώσει και επίσημα μέσω του λογαριασμού του στο twitter, την αποχώρησή του από την εθνική Αγγλίας.
«Αποφάσισα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την εθνική. Ήταν τιμή για εμένα να εκπροσωπήσω έστω και για λίγο την ομάδα της χώρας μου. Αποφάσισα να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου σε συλλογικό επίπεδο. Ελπίζω να

καταλαβαίνετε», ήταν το μήνυμα που ανάρτησε ο Μπάρτον
Ο 30χρονος αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς στη Μαρσέιγ με μορφή δανεισμού από την ΚΠΡ και ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει τη διαμονή του στη Γαλλία μετά από 23 συμμετοχές στο βασικό σχήμα των μασσαλών, αποκαλύπτοντας με άλλο tweet την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα που αγωνίζεται.
«Ελπίζω να μείνω εδώ. Όταν ήρθα είχα ως στόχο να γίνω ο καλύτερος παίκτης της Γαλλίας. Δεν ήμουν φέτος, αλλά δεν βρίσκω κάτι που να με κάνει να πιστεύω πως δεν θα γίνω ο καλύτερος», ήταν αρχικά τα λόγια του Μπάρτον.
Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μέλλον του και το τι προβλέπει το συμβόλαιό του: «Δεν νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται να πληρώσει κάτι. Η ΚΠΡ θα με αφήσει ελεύθερο. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό μου που αναφέρει πως αν η Μαρσέιγ θέλει να με κρατήσει, δεν χρειάζεται να πληρώσει κάποια ρήτρα»
«Δύσκολα θα επέστρεφα στην ΚΠΡ. Με παράτησε μετά το περιστατικό για το οποίο τιμωρήθηκα. Θα ήταν σαν να πήγαινα σε μία γυναίκα μου με απάτησε», κατέληξε ο 30χρονος μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα