Εκτός κυβέρνησης ο Νικολόπουλος μετά τις αντιδράσεις για τη συμμετοχή του

13:49 27/1/2015 - Πηγή: AEK365

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όπως είχε γίνει γνωστο νωρίτερα σήμερα, θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο και άλλους τέσσερις βουλευτές. Τα ονόματα των βουλευτών που είχαν γίνει γνωστά ήταν αυτά των Τέρενς Κουίκ, Ελενα Κουντουρά, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά και Νίκου Νικολόπουλου.

Ωστόσο, η συμμετοχή του Νίκου Νικολόπουλου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και όπως όλα δείχνουν πλέον μένει εκτός κυβέρνησης.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Twitter το ακόλουθο σχόλιο με στόχο τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ: «Από την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών στην Ευρώπη των που----ών. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του!!».

Το σχόλιο είχε προκαλέσει σάλο και του είχε απαντήσει μέχρι και ο ίδιος ο Μπετέλ στο Twitter λέγοντας απλώς: «Άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι αλλά δεν ομιλώ ελληνικά. Συγγνώμη».

Ο βουλευτής μετά την κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα και την απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου φρόντισε να διαγράψει το tweet και στη συνέχεια επανήλθε με ένα νέο, εμφανώς ειρωνικό μήνυμα: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ».

Ο κ. Μπετέλ επανήλθε με νέο tweet στο οποίο ανέφερε: «οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός μεμονωμένου πολιτικού. Καλησπέρα».

Δείτε τα εν λόγω tweet...

Keywords
Τυχαία Θέματα