Εκτός ο Λάμπαρντ

20:54 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το ρεκόρ των 200 τερμάτων από τον Φράνκ Λάμπαρντ πρέπει να περιμένει, αφού ο Άγγλος μέσος δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Τσέλσι για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας.
Ο Ράφα Μπενίτεθ προτίμησε να ξεκουράσει αυτόν και τον Μπράνισλαβ Ιβανόβιτς για το παιχνίδι της Πέμπτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αφού η Τσέλσι φαίνεται να έχει κλειδώσει την πρόκριση απέναντι στους Τσέχους, με το 1-0 του πρώτου αγώνα.
«Ο Λάμπαρντ δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας καθώς πρέπει να είναι ξεκούραστος για το παιχνίδι της

Κυριακής κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad». Αν σκοράρει εκεί, θα είναι εκπληκτικό γι' αυτόν αλλά και για εμάς» ήταν τα πρώτα λόγια του Μπενίτεθ για την απουσία του Λάμπαρντ, προσθέτοντας στη συνέχεια για το ρεκόρ που αναμένεται να καταρρίψει:
«Όλοι ξέρουν ότι είναι κοντά. Θεωρώ πως όλη η ομάδα θα τον βοηθήσει να το σπάσει. Θα εκτελέσει το πέναλτι, αν κερδίσουμε κάποιο, και άλλα τέτοια. Αλλά το κύριο πράγμα είναι πως είναι σε καλή φυσική κατάσταση και σκοράρει για την ομάδα».
Τέλος, αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που έχει ο Λάμπαρντ με τον Στίβεν Τζέραρντ, λέγοντας: «Από άποψη σκοραρίσματος και του timing που έχουν για να μπαίνουν στην περιοχή είναι ίδιοι. Και οι δύο είναι επιθετικοί μέσοι που μπορούν να σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα