Ελευθερώνεται ο σκύλος που γάβγισε την τρόικα

17:43 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σάλος προκλήθηκε από την είδηση ότι ο Ρούμπι, ο σκύλος που γαύγιζε στους ανθρώπους της τρόικα, βρίσκεται στα Μέγαρα και πρόκειται να υποβληθεί σε ευθανασία. Οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες και ενημερώθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος Γ. Καμίνης ο οποίος έδωσε τελικά την έγκριση να "συλληφθεί" ο Ρούμπι.

Ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή του δήμου, υπό τη θύελλα των αντιδράσεων υποχρεώθηκε να αποφασίσει την άμεση απελευθέρωσή του σκυλιού από το καταφύγιο "Αστική

Πανίδα". Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες πολιτών που επικαλούνται blogs στο διαδίκτυο, το σκυλί προοριζόταν μάλιστα για ευθανασία κάτι που απεφεύχθη την τελευταία στιγμή λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, διέψευσε πάντως την πληροφορία.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο ίδιος μέσα από το επίσημο προφίλ της Δημαρχίας στο Twitter. "Σκυλιά που δαγκώνουν πρέπει να παρακολουθούνται επί δεκαπενθήμερο. Αν είναι καλά επιστρέφουν στην πόλη. Αυτό προβλέπει ο νόμος". έγραψε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε δεκάδες χρήστες που απέστειλαν ερωτήσεις για να ενημερωθούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Να σημειωθεί, ότι κανένα από τα τρία σκυλιά δεν δάγκωσαν τους επικεφαλής της τρόικας.
"Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του 5μελούς συμβουλίου του προγράμματος, θα επιστρέψουν στην πόλη, όπως προβλέπεται από τον νόμο", έγραψε στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα