Ελεύθερος ο Μπατίστ

11:12 7/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μάικ Μπατίστ θα αγωνιστεί κανονικά με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα καθώς το πρωί ο Αμερικανός σέντερ αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από μια ολόκληρη νύκτα στο "Ελ. Βενιζέλος".
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τακτοποίησε το χρέος ύψους 200.000 ευρώ που υπήρχε στην εφορία και αποδίδονταν στον

πρώην σέντερ της ομάδας και έτσι ο Μπατίστ ενσωματώθηκε στην αποστολή της Φενέρμπαχτσε/ Ούλκερ.
Χθες η τουρκική ομάδα, μέσω του τζένεραλ μάνατζερ, ανέφερε πως το θέμα της οφειλής προς την εφορία ήταν γνωστό στην ίδια αλλά και στον μάνατζερ του Μπατίστ εδώ και μια εβδομάδα και πως είχε πάρει διαβεβαίωση πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την άφιξη του στην Ελλάδα. Από την άλλη μεριά, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως δεν έλαβαν καμία ενημέρωση είτε από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είτε από τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να λάβουν τα μέτρα τους για να μην συμβεί ό,τι τελικά συνέβη.
Τέλος με χθεσινή της ανακοίνωση, η τουρκική ομάδα σημείωνε πως η κράτηση του Μπατίστ έγινε για χρέος που αποδίδεται μεν στον Αμερικανό σέντερ αλλά δεν όφειλε ο ίδιος να τακτοποιήσει και διαβεβαίωνε πως άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχαν δεσμευτεί να πληρώσουν εκείνοι την οφειλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα