Ελισέου: Να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ

17:24 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε από την Πόρτο με 1-0, αποτέλεσμα που της δίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάλαγα καλείται να ανατρέψει αυτό το σκορ, στηριζόμενη στη βοήθεια των οπαδών της, αλλά και στο ταλέντο του Ελισέου, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA, εκφράζοντας την ελπίδα πως οι Ισπανοί θα καταφέρουν να προκριθούν.

«Όταν περιμένω ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, κάθε πρωί που ξυπνάω, μου έρχεται στο μυαλό ο ύμνος της διοργάνωσης.

Αυτόν τον ύμνο θέλω να συνεχίσω να τον ακούω και στο μέλλον. Ελπίζω πως η ευχή μου θα πραγματοποιηθεί και θα καταφέρουμε να αποκλείσουμε την Πόρτο, συνεχίζοντας να γράφουμε ιστορία στο θεσμό», σημείωσε ο Ελισέου.

Αντίπαλος της Μάλαγα είναι η Πόρτο, μια ομάδα έμπειρη και με παράδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό, πάντως, δεν φαίνεται να επηρεάζει τον άσο της ισπανικής ομάδας. «Καταφέραμε να περάσουμε από έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Αντιμετωπίζοντας τη Μίλαν, τη Ζενίτ και την Άντερλεχτ, λίγοι μας έδιναν πιθανότητες πρόκρισης. Αλλά εμείς, με την ποιότητά μας, καταφέραμε να ανατρέψουμε τα προγνωστικά. Κάτι ανάλογο μπορούμε να κάνουμε και με την Πόρτο. Μπορούμε να περάσουμε, αν και το παιχνίδι αναμένεται πολύ δύσκολο. Τόσο για εμάς, όσο και για εκείνους», τόνισε ο Ελισέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα