Καθάρισε την πρωτιά η Ιταλία (VIDEO)

21:05 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΤΑΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Νίκη μισή πρόκριση για την Ιταλία με 1-0 κόντρα στη Βουλγαρία.

Η Ιταλία πίεσε από το πρώτο λεπτό, έχασε πολλές ευκαιρίες και πέτυχε το γκολ στο 38ο λεπτό. Ο Καντρέβα έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Τζιλαρντίνο με άψογη κεφαλιά νίκησε τον Μιχαΐλοφ.

Στο 48ο λεπτό ο Μπουφόν έβγαλε καταπληκτικά το σουτ του Ποπόφ και στη συνέχεια η «σκουάνρα ατζούρα» έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Αμπάτε (80' Μάτζιο), Κιελίνι, Μπονούτσι, Αντονέλι (62' Αστόρι), Πίρλο, Καντρέβα, Ντε Ρόσι, Μότα, Ινσίνιε (64' Τζιακερίνι), Τζιλαρντίνο.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Μιχαΐλοφ, Γ.Μίνεφ, Μποντούροφ, Ιβάνοφ, Β.Μίνεφ, Ίλιεφ, Γκάντζεφ, Μανόλεφ (55' Ίλιεφ), Ντιάκοφ (75' Ντέλεφ), Ποπόφ, Τόνεφ (61' Ράνγκελοφ).

ΜΑΛΤΑ- ΔΑΝΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Τα'Κάλι

Δύσκολη νίκη με 2-1 για τη Δανία επί της Μάλτας, αλλά καθόλα σημαντική, καθώς έβαλε τους Σκανδιναβούς σε τροχιά πρόκρισης.

Μόλις δύο λεπτά άντεξε η Μάλτα, καθώς ο Αντρέασεν με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα από αριστερά, έκανε το 1-0 για τη Δανία. Στο 17' ο Άντερσεν είπε όχι με τα πόδια, σε κοντινό πλασέ του Σκέμπρι από πλάγια δεξιά και στο 37' ο Φάιλα με όμορφη εκτέλεση φάουλ, έκανε το 1-1 για τη Μάλτα.

Η Δανία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 52ο λεπτό με αυτογκόλ του Καμιλιέρι.

ΜΑΛΤΑ: Χάμπερ, Άγκιους, Σκιμπέρας, Φάιλα, Μπρίφα, Μιντόφ (75' Φένεχ), Καμιλιέρ, Μούσκατ, Μίφσουντ (81' Βέλα), Ερέρα (89' Κοέν), Σκέμπρι.

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Αντρέασεν (72' Σλοθ), Κίερ Άγκερ, Μποΐλεσεν, Γιάκομπσεν, Κβιστ, Έρικσεν, Πέντερσεν, Χβίλσομ (46' Κρον Ντέλι), Μπραϊθγουάιτ (84' Φίσερ).

ΤΣΕΧΙΑ- ΑΡΜΕΝΙΑ 1-2
Γήπεδο: Synop Tip Arena

Η Αρμενία έκανε την μεγάλη έκπληξη μέσα στην Synop Tip Arena και με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε την νίκη κόντρα στην Τσεχία και παρέμεινε στην μάχη για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.
Στο 31ο λεπτό ο Καρλέν Μικιρτσιάν με σουτ από πολύ μακριά νίκησε τον Τσεχ και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους με τους Τσέχους να μην βρίσκονται σε καλή μέρα.

Ωστόσο στην επανάληψη κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον αρχηγό, Τόμας Ροσίτσκι, ο οποίος έκανε το 1-1 στο 70ο λεπτό και την στιγμή που η Τσεχία πίεζε για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε την νίκη, στις καθυστερήσεις ο Γκεβόρκ Γκαζαριάν έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Τσεχ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα "παγώνοντας" τους Τσέχους.

Τσεχία: Τσεχ, Γκεμπρέ Σελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ, Χουσμπάουερ, Λιμπέρσκι (65' Σούχι), Κόζακ, Ροσίτσκι, Ράμπουσιτς (55' Β. Κάντλετς), Πλασίλ, Γίρασεκ (62' Βάνεκ)

Αρμενία: Μπερεζόφσκι (69' Κασπάροφ), Χαρογιάν, Αρζουμανιάν, Μικιρτσιάν, Γκαζαριάν, Χανισιάν (76' Πινέιρο), Μοφσισιγιάν, Κογιάν, Μχιταριάν, Οζμπιλίζ (28' Χαϊρεπετιάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα