Έμεινε «όρθια» η Κοπεγχάγη

00:10 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ- ΒΟΡΣΛΚΑ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Μορίς Ντουφράσν»
Στην 2η θέση του 2ου ομίλου παρέμεινε η Σταντάρ Λιέγης, αφού παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Βόρσκλα Πλτάβα φθάνοντας τους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Πολωνοί πήραν τον πρώτο τους βαθμό. Η Σταντάρ Λιέγης απείλησε στο 22' με τον Μπούιενς να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 31' «άγγιξε» το γκολ

όταν ο Φαν Ντάμε τροφοδότησε τον Μ' Μπιά που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντολάνσκι αλλά πλάσαρε άστοχα. Η Βόρσκλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 65' όταν ο Μαρκόφσκι πάσαρε στον Ρέμπενοκ που βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπολάτ, αλλά σούταρε άστοχα. Η Σταντάρ «άγγιξε» την νίκη στο 78', όμως η κεφαλιά του Γκιριάκ ήταν άστοχα και το 0-0 παρέμεινε.
ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.: Μπολάτ, Οπάρε, Κανού, Φελίπε, Πογκονιόλι, Σέιχας, Βενγκούρ, Μπούιενς (83' Μπουζάλιο), Φαν Ντάμε (52' Νάτσο Γκονζάλες), Γκιριάκ, Μ' Μπιά (89' Μπατουσαϊ).
ΒΟΡΣΚΛΑ: Ντολάνσκι, Ντάλκου, Τραχούκ (88' Χρόμοφ), Κιρίλοφ, Σελίν, Κρασνοπέροφ, Τσεσνάκοφ, Μαρκόφσκι (68' Ορεμπένκο), Κριβοσεπένκο, Μπεζούς (46' Ζανούσι), Ρέμπενοκ.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ- ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: «AWD Αρίνα»
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ανόβερο και Κοπεγχάγη, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2 στην «AWD Αρίνα» φθάνοντας τους πέντε και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα. Το Ανόβερο άνοιξε το σκορ στο 29' όταν ο Κλοντεμίρ προσπαθώντας να διώξει τροφοδότησε τον Πάντερ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Η Κοπεγχάγη ισοφάρισε στο 69' όταν ο Μπολάνος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τον Ν' Ντόι, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ζίλερ. Οι Δανοί έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 77', αλλά το σουτ του Μπολάνος από την μικρή περιοχή «τράνταξε» το δεξί δοκάρι του Ζίλερ και το 1-1 παρέμεινε. Το Ανόβερο πήρε προβάδισμα στο 81' όταν ο Πάντερ πάσαρε στον Πίντο, ο οποίος με δεξί σουτ από τα 15 μέτρα έκανε το 2-1. Η Κοπεγχάγη πήρε τον βαθμό στο 89' όταν ο Ν' Ντόι τροφοδότησε τον Σαντίν, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Ζίλερ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Τσερούντολο, Χαγκουϊ, Πόγαδετς, Σούλτς (54' Ράους), Πίντο, Πάντερ, Στιντλ, Σλάουντραφ (78' Στόπελκαμπ), Κόναν, Αμπντελαουέ (84' Λάλα).
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Τόμσεν, Οτέσεν, Σίγκουρτσον, Ντιλέινι, Γκρινχάιμ (84' Σαντίν), Μπέγκτσον, Κλοντεμίρ (74' Κρίστενσεν), Μπολάνος, Ντιούφ (70' Οβιέδο), Ν' Ντοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα