Έμεινε στο 1-1 η ΑΕΚ με τον ΠΑΟ

14:03 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το γρήγορο γκολ του Τσεβά μόλις στο 8' δεν αποδείχθηκε τελικά αρκετό για την ΑΕΚ να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο Καπανδρίτι για το πρωτάθλημα Νέων. Οι "πράσινοι" έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Ένωσης, καθώς ισοφάρισαν στο 44' με τον Θαναηλάκη και κρατώντας το 1-1 ως το φινάλε του αγώνα.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι

και εκτός του γρήγορου γκολ, είχε δοκάρι στο 30' επίσης με τον Τσεβά. Αν γινόταν σε αυτό το σημείο το 2-0 δύσκολα οι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αντιδράσει. Τελικά το γκολ του Θαναηλάκη ένα λεπτό πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, έδωσε δύναμη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος στην επανάληψη είχε τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας μία καλή ευκαιρία και τον Μοσχονά να αντιδρά εξαιρετικά.
Η ομάδα του Μπατίστα από την άλλη, προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πάρει τη νίκη, που τελικά δεν ήρθε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΚ: Μοσχονάς, Αργυρίου, Βλάχος, Ναυπλιώτης, Ερέκη, Ντουμπερέτ, Παληαρούτας (42' Δημγιόγκας), Γροντής, Νικολιάς (75' Αρέστη), Παπαδημητριού (88' Μάλτση), Τσεβάς

ΠΑΟ: Αναγνωστόπουλος, Βώσδου, Μυρθιανός, Γκαμάλ, Μαρινάκης, Σκούφος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (83' Μαραθιανός), Σταματάκης, Θαναηλάκης, Κουσίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα