Έμφραγμα για ΑΕΛ

19:53 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ- ΑΕΚ: 2-2
(Τζούνιορ 6', Σα 75'- Μαατσί 13', Τομάς 90+4')

Το γκολ του Τομάς στο 90+4' χάρισε μια πολύ σπουδαία ισοπαλία στην ΑΕΚ με σκορ 2-2 μέσα στο Τσίρειο, και στέρησε ένα σημαντικό τρίποντο από την ΑΕΛ, που εκφράζει παράπονα

για την διαιτησία του Μάριου Τσαγγάρη. Βέβαια, πολλά παράπονα εκφράζει και η ΑΕΚ αναφορικά με τα δύο τέρματα της ΑΕΛ, σε μια αναμέτρηση με δύναμη, ένταση και πολλά νεύρα.

ΕΝΠ- Νέα Σαλαμίνα: 0-0

Πήραν ότι προσέφεραν Ενωση και Νέα Σαλαμίνα σε ένα πολύ μέτριο αγώνα που έγινε στο Παραλίμνι. Η Ενωση είχε κατα διαστήματα την υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες με τον Μιρτάκοβιτς, δίχως ωστόσο να μπορέσουν να σκοράρουν, ενώ στον αντίποδα οι ερυθρόλευκοι είχαν φάσεις με τον Ελιο Ρόκε, επίσης χωρί

Ανόρθωση- Αγία Νάπα: 5-1
(Σπαντάτσιο 47' πεν.,63' πεν., Ιτζάκι 55' Οχαγιόν 81' Κάλβο 90+2'- Βάργκας 51')

Η Ανόρθωση επανήλθε στις επιτυχίες της και μάλιστα με πεντάρα, καθώς επιβλήθηκε με 5-1 της Αγίας Νάπας και διατήρησε την διαφορά από το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο δίχως να μπορέσει να σκοράρει, ωστόσο στην επανάληψη ήταν καταιγιστική.

Με ηγέτη και σκόρερ τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο που πέτυχε δύο τέρματα στο 47' και 63' από το σημείο του πέναλτι ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Ιτζάκι, Οχαγιόν και Κάλβο. Η Αγία Νάπα που δεν κλείστηκε και πάλεψε στα ίσα, κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Βάργκας, ωστόσο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην συνέχεια.

να μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία του Χογκ. Σε γενικές γραμμές ο αγώνας κυμάνθηκε στην μετριότητα και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Η Ενωση έφτασε στους 24 βαθμούς και η Νέα Σαλαμίνα στους 20.

ΑΠΟΕΛ- Εθνικός Άχνας: 1-0
(Μπίτον 49')

Ο Ντούντου Μπιτόν σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική, και χάρισε το τρίποντο στο ΑΠΟΕΛ, καθώς το δικό του τέρμα καθόρισε το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εθνικό στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα, επηρεάστηκε από τις άδειες κερκίδες και είχε μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε ταχύτητα και πήρε τη νίκη. Δράστης και πάλι ο Μπιτόν, ο οποίος με σουτ στο 49', μετά από ωραίο συνδυασμό Μαντούκα-Μοράις, νίκησε τον Μάλαρτζ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα Κ.- Ολυμπιακός Λ.: 1-1
(Κάρλος Αντρέ 45+1'- Μίκαελ 85)

Στο 1-1 κόλλησαν Δόξα Κατοκοπιάς και Ολυμπιακός Λ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45+1' με τον Κάρλος Αντρέ, αλλά ο Ολυμπιακός έκλεψε το Χ με γκολ του Μίκαελ στο 85ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα