Έμφραγμα για Βαλένθια

14:51 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ρέινο ντε Ναβάρα
Η Βαλένθια παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο 85ο λεπτό κόντρα στην Οσασούνα, έμεινε τελικά στο 1-1 μέσα στο Ρέινο ντε Ναβάρα.
Η Οσασούνα απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό, καθώς ο Σεχούδο σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά μέσα από την περιοχή.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καθόλου καλές και οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν πάρα πολύ να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Στο 51' ο Άλβες είπε όχι στην κεφαλιά του Γκαρσία μετά από κόρνερ, ενώ τρία λεπτά

αργότερα ο γκολκίπερ της Βαλένθια απέκρουσε το σουτ του Νεκουνάμ.
Οι «νυχτερίδες» πήραν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα γκολ του Σολδάδο στο 85ο λεπτό. Ο Τίνιο Κόστα έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Φερνάντες.
Όλα έδειχνα πως η Βαλένθια θα πετύχαινε ένα σημαντικό διπλό, Αλλά στο 90' ο Αλμπέλδα έκανε πέναλτι στον Τιμόρ και είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Λόλο νίκησε τον Άλβες από τα 11 μέτρα κι έτσι έσωσε την παρτίδα για την Οσασούνα.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Σέρχψιο, Φλάνιο, Μπερτράν, Σατρουστεγούι (87' Τιμόρ), Νεκουνάμ (79' Λόλο), Γκαρσία, Πουνιάλ, Σεχούδο, Λαμά (67' Νίνο), Λέκιτς.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπαραγκάν, Ραμί, Ντελμπέρτ, Άλμπα, Αλμπέλδα, Μπανέγκα (56' Αντούριθ), Κόστα, Φεγκουλί, Σολδάδο, Ζόνας (56' Μπερνάτ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα