Ένας 13χρονος και ένας 19χρονος σκότωσαν υπάλληλο βενζινάδικου

22:00 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

Δυο αγόρια συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενός υπαλλήλου βενζινάδικου στο Μελίσσι Κορινθίας πριν από δυόμιση περίπου χρόνια.

Πρόκειται για έναν 13χρονο και 19χρονο, τότε, οι οποίοι το βράδυ της 22 Δεκεμβρίου του 2010 πήγαν στο βενζινάδικο στο Μελίσσι Κορινθίας, όπου με την απειλή όπλου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και στη συνέχεια κατά την αποχώρηση τους, ο ένας από αυτούς, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 36χρονο υπάλληλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 16χρονος, σήμερα, δράστης επέστρεψε στο ίδιο βενζινάδικο στις

21 Μαρτίου του 2013 το απόγευμα, είχε μπει πάλι στο ίδιο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού, είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Τελικά, ο 16χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην Τραγάνα Κορινθίας, όταν αφού μπήκε σε κατάστημα ψιλικών, φορώντας κουκούλα, προσπάθησε με την απειλή μαχαιριού να ληστέψει την ιδιοκτήτρια, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς συνελήφθη μετά από άμεση επέμβαση των αστυνομικών. Στην κατοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία κουκούλα τύπου «Full Face» και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 21 εκατοστών.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, προέκυψε επίσης ότι ο 16χρονος, μαζί με έναν 22χρονο σήμερα -19χρονο τότε-, είχαν δολοφονήσει τον άτυχο υπάλληλο το 2010.

Ο 22χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης και σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα