Ένας γάμος γεμάτος ΑΕΚ...

13:45 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Διαβάστε την ιστορία του ΑΕΚτζή Χρήστου Καπούλα, την ημέρα του γάμου του... Μία ιστορία και ένας γάμος γεμάτος... ΑΕΚ.

"Λέγομαι Χρήστος Καπούλας, είμαι από τη Στυλίδα και στις 29/9 έγινε ο γάμος μου στην Αμαλιάδα Ηλίας. Η ΑΕΚΑΡΑ μας εκείνη την ημέρα έπαιζε με τη Θύελλα Ραφήνας. Μέσα στο κέντρο που γινόταν η δεξίωση, υπήρχαν οθόνες όπου έδειχναν την πίστα και το γλέντι του γάμου. Οι φίλοι μου άκουγαν το παιχνίδι από το ραδιόφωνο που είχαν βάλει

στα κινητά τους. Κάποια στιγμή με φωνάζουν και με ενημερώνουν ότι η ΑΕΚ έχασε πέναλτι και το σκορ ήταν 0-0. Αμέσως πήγα στον ιδιοκτήτη του κέντρου και του είπα να κλείσει τις οθόνες και να τις γυρίσει να δούμε τον αγώνα και επίσης να βάλει τον ύμνο της ΑΕΚΑΡΑΣ να παίζει. Αυτός ΑΕΚτζής, δεν μου χάλασε το χατίρι. Έβαλε στις οθόνες εικόνα να δείχνει το παιχνίδι. Πήρε το μικρόφονο και είπε στους καλεσμένους ότι είναι επιθυμία του γαμπρού να δείξουμε την ΑΕΚ κι εκείνη τη στιγμή άρχισε να παίζει και ο ύμνος. Στο κέντρο επικράτησε πανικός, να τραγουδάμε όλοι. Το απίστευτο της όλης ιστορίας είναι πως όταν τραγουδούσαμε τον ύμνο η ΑΕΚΑΡΑ πέτυχε το πρώτο της γκολ και το κέντρο έγινε Σκεπαστή!!!
Στις φωτογραφίες που τραβήχθηκαν έξω από το κέντρο φαίνεται το πανό από το κλαμπάκι μας στην Στυλίδα (Στυλίδα club ORIGINAL) και να επισημάνω δεξιά από τη γυναίκα μου είναι ο κοσμός Κοσμάς Πεσιρίδης, οικογενειακός φίλος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!"

Keywords
Τυχαία Θέματα