«Ενδιαφέρον Μαρινάκη για Κρίσταλ Πάλας»

09:01 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα Independent σε δημοσίευμα της αναφέρει πως ο Μαρινάκης σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση της Κρίσταλ Πάλας σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα της Premier League υποβιβαστεί στο τέλος της σεζόν.
Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού

ο οποίος έχει για σύμβουλο τον εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ, τον Ιβάν Γκαζίδη.
Οι κανονισμοί της UEFA κάνουν σαφές πως δεν μπορεί ο Μαρινάκης να πάρει ομάδα της Premier League όντας ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού με το δημοσίευμα της Independent να υπογραμμίζει πως μπορεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Κρίσταλ Πάλας για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο όπως κάνει με την UNICEF.
Ο Μαρινάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει αρνηθεί να αγοράσει την Ρέιντζερς ενώ έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για αγορά μετοχών της Μίλαν. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εμφανίζεται να έχει κάνει ξανά απόπειρα στο παρελθόν για να αποκτήσει αγγλική ομάδα, την Γουέστ Χαμ.
Τέλος το δημοσίευμα της Independent υπογραμμίζει πως ο Μαρινάκης έχει σπίτι στο Χάμπστεντ (σ.σ.: προάστιο του Λονδίνου), είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, ενώ στο παιχνίδι που είχε γίνει τον Αύγουστο προς τιμήν του Τζέραρντ, είχε κάνει δωρεά 100.000 λιρών!

Keywords
Τυχαία Θέματα