Ενώπιον του δικαστηρίου ο Σουάρες

11:41 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Σουάρες τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές για την ρατσιστική συμπεριφορά του απέναντι στον Πατρίς Εβρά στον αγώνα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο η υπόθεση βρίσκεται και στα χέρια της αστυνομίας πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ουρουγουανός επιθετικός να βρεθεί ενώπιον του πολιτικού δικαστηρίου.

Η αστυνομία αφού εξετάσει την έκθεση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα αποφασίσει αν κρίνεται αναγκαία η άσκηση ποινικής δίωξης στον Λουίς Σουάρες

και σε μια τέτοια περίπτωση ο ποδοσφαιριστής θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Σημειώνεται πως το ίδιο είχε συμβεί και με τον Τζον Τέρι της Τσέλσι στον οποίο είχε ασκηθεί και σε εκείνον ποινική δίωξη για ρατσιστική συμπεριφορά.

Από την μεριά της, η Λίβερπουλ έχει λάβει το σκεπτικό της απόφασης για τιμωρία 8 αγωνιστικών και θα πρέπει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου να καταθέσει έφεση αν το κρίνει απαραίτητο ωστόσο με τον Λουίς Σουάρες να φέρεται να αποκαλεί επτά φορές τον Εβρά "νέγρο" όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος του και έτσι η Λίβερπουλ μάλλον θα αποδεχτεί την τιμωρία των 8 αγωνιστικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα