Ένταση έξω από την ΓΑΔΑ!

14:34 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όταν συγκεντρωμένοι, εργαζόμενοι στα ναυπηγία Σκαραμαγκά, πέταξαν πέτρες και ξύλα προς το κτίριο διαμαρτυρόμενοι για τις προσαγωγές συναδέλφων τους, μεταξύ των οποίων και του προέδρου του σωματείου στα ναυπηγεία, στις οποίες προχώρησε το πρωί η αστυνομία στον χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου είχαν συγκεντρωθεί ζητώντας συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, ώστε να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Κλειστό είναι,

αυτήν την ώρα, το ρεύμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, που οδηγεί προς την Πατησίων.
"Δεν μπορεί αυτοί που έχουν καταπατήσει κάθε ιερό και όσιο, οδηγώντας στην εξαθλίωση χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, να συλλαμβάνουν τώρα εργαζόμενους που διεκδικούν τα δίκαιά τους", δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, αναφερόμενος στα επεισόδια που έγιναν, νωρίτερα το πρωί, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο κ. Παναγόπουλος μετέβη στη ΓΑΔΑ, για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους που έχουν προσαχθεί, ενώ κάλεσε συνδικαλιστικά στελέχη να συγκεντρωθούν έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα