Ενθουσιασμένος με τον λαό της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

09:39 23/9/2013 - Πηγή: AEK365


Η επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκίνησε από την Φυλή. Εκει δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο υπέροχος λαός της, που δεν την έχει αφήσει ποτέ μόνη της. Ακόμα και στα πιο δύσκολα που περνάει τη φετινή περίοδο. Εκεί, μαζί της, και ο ηγέτης της. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε το ματς από το μπουθ που είχε παραχωρηθεί για την Ένωση, μαζί με τον γιο του και συνεργάτες του και φάνηκε να είναι ενθουσιασμένος με αυτό που αντίκρισε και συγκεκριμένα την παρουσία

του κόσμου.

Ο «Τίγρης» γνώριζε πως το χθεσινό ήταν ένα μεγάλο... στοίχημα και για τον ίδιο. Μέσα του πίστευε ότι θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου, σε αυτή την προσπάθεια της αναγέννησης, ωστόσο άλλο να το πιστεύεις και άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Ο λαός της ΑΕΚ έδωσε δυναμικό παρών και έστειλε το δικό του μήνυμα. Η ΑΕΚ δεν... πέθανε. Είναι εδώ και επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ. Και αυτός ο εμφατικός τρόπος, έκανε ακόμα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εντυπωσιαστεί.

Σε συζητήσεις που είχε, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και κατά την ανάπαυλα με ανθρώπους που ήταν κοντά του, ο ηγέτης της ΑΕΚ αποθέωνε τους Ενωσίτες οπαδούς.

Και αυτό διότι γνώριζε ότι τα 2000 εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα, αλλά στο γήπεδο υπήρχαν περισσότεροι από 4.000 κόσμο! Μέσα και γύρω από αυτό, όπου δεν σταμάτησαν στιγμή να στηρίζουν την ομάδα. Παράλληλα, με τα καλύτερα λόγια μιλούσε και για την συνολική στάση που κράτησαν οι οπαδοί, παρότι υπήρξαν αρκετά... παρατράγουδα πριν το παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσαν να κάνουν την κατάσταση να ξεφύγει, λόγω του εκνευρισμού που υπήρχε από την κακή οργάνωση του αγώνα που κάπου ήταν και αναμενόμενη λόγω της απειρίας του αντιπάλου σε τέτοια παιχνίδια.

Όλα αυτά έκαναν τον Μελισσανίδη να μιλάει συνεχώς με τα καλύτερα λόγια στους συνεργάτες του για τον κόσμο της Ένωσης. Άλλωστε είναι ο πρώτος που πιστεύει και έχει τονίσει πολλάκις, πως η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της.

Keywords
Τυχαία Θέματα