Έως και 3 χρόνια φυλακή για το σεξ στο ταξί!

23:33 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Βρετανίδα Ρεμπέκα Μπλέικ τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Ντουμπάι εργαζόμενη για μια εταιρεία η οποία της έδινε 150.000 ευρώ το χρόνο. Η ζωή της έμοιαζε ονειρική. Ως τώρα!

Η 29χρονη πιάστηκε να κάνει σεξ μεθυσμένη στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και εκτός του ότι έχασε τη δουλειά της, τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση έως και τρια χρόνια!

Η γυναίκα εμφανίστηκε στο δικαστήριο αρκετά σεμνή σε σχέση με όσα της καταλογίζουν φορώντας μάλιστα την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντίλα, το νικάμπ.

Σύμφωνα ωστόσο με το κατηγορητήριο η Μπλέικ, αφού ξεφάντωσε και ήπιε πολύ σε ένα μπαρ ξενοδοχείου που μπορείς να πιεις όσο θες με 10 λίρες του Ντουμπάι αποφάσισε να πάει σε ένα ακόμα κέντρο διασκέδασης μαζί με τον Κόνορ ΜακΡέντομοντ, όπου ήταν καλεσμένοι.

Μετά από 12 ώρες, το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα ταξί και λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός του ταξί τους είδε από τον καθρέπτη του να αγκαλιάζονται με πάθος.

Ο οδηγός σταμάτησε το ταξί κοντά σε ένα περιπολικό και έκανε στους αστυνομικούς παράπονα. Όταν επέστρεψαν όλοι μαζί στο ταξί είδαν την Μπλέικ να κάνει σεξ με τον ΜακΡέντμοντ.

Η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η Μπλέικ κρατήθηκε για 5 μέρες χαρακτηρίζοντας την εμπειρία της μια πραγματική κόλαση.

Οι αστυνομικοί πήραν γενετικό υλικό για να αποδείξουν ότι είχαν σεξουαλική επαφή κι ότι ήταν μεθυσμένοι.

Και οι δύο αφέθηκαν με εγγύηση, όταν δύο φίλοι τους εμφανίστηκαν ως εγγυητές. Πάντως, η 29χρονη υποστηρίζει ότι ήταν μόνη της στο πίσω κάθισμα.

«Δεν έχω ιδέα πώς προέκυψαν όλες αυτές οι κατηγορίες», ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι την συνέλαβαν μόνο επειδή έπινε μπύρα στο ταξί κι όχι επειδή έκανε σεξ. Τις κατηγορίες αρνείται και ο ΜακΡέντμοντ .

Το σεξ εκτός γάμου στο Ντουμπάι τιμωρείται με ποινή από ένα μήνα μέχρι τρία χρόνια. Η κατανάλωση αλκοόλ τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι έξι μήνες και με πρόστιμο 340 λιρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα