Το πανό έκλεψε την παράσταση

21:14 3/5/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-1 Πανιωνίου, "κλείδωσε" την Ευρώπη, ωστόσο την παράσταση στη νίκη των Περιστεριωτών έκλεψε το πανό που ανέβασαν οι φίλοι του Ατρομήτου και έκανε αναφορά στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και για χάρη του οποίου το ματς διεκόπη δύο φορές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το ματς παραλίγο

να διακοπεί οριστικά για ένα πανό κατά της διαφθοράς ενώ για τα πανό που αναφέρονταν σε ανώτατα Στελέχη της Κυβέρνησης σε ΣΕΦ και Καραισκακης δεν έγινε ούτε παρατήρηση.

Εντύπωση προκάλεσε η διαμάχη που είχε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός με τους Οργανωμένους οπαδούς της ομάδας όταν ο πρώτος πήγε να ζητήσει να κατεβάσουν το εν λόγω πανό με τις δύο πλευρές παρολίγο να έρχονται στα χέρια. O ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου είχε έντονο διάλογο και μάλιστα κάποιος από την εξέδρα πέταξε αντικείμενο (έμοιαζε με φρούτο) που το βρήκε στο πρόσωπο. Τελικά το παιχνίδι άρχισε μετά από περίπου ένα δεκάλεπτο.

Το ματς ξεκίνησε με... διακοπή εξ αιτίας ενός πανό που κρέμασαν οι φίλαθλοι του Ατρομήτου και αφορούσε την υπόθεση των στημένων αγώνων. Έτσι οι δύο ομάδες χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο για να μπουν ξανά σε ρυθμούς αγώνα. Ο Ναπολεόνι στο 18' έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, βρήκε όμως τελικά στόχο στο 43' ο Ιταλός όταν από τα 30 μέτρα σούταρε και «νίκησε» τον Παπαδόπουλο.

Από το 40ο λεπτό και μετά ο Πανιώνιος βγήκε μπροστά για να διεκδικήσει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και άρχισε να... χάνει ευκαιρίες. Την αρχή έκανε ο Μπακασέτας στο 43' για να πάρουν την σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών οι Μπουμάλ (45+2'), και Φούντας (45+3').

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο, με τον Πανιώνιο να φτάνει κοντά στο γκολ με τους Μπακασέτα (48'), Κολοβό (48'), Φούντα (52') και να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε πάνω στον Φούντα στο 55ο λεπτό.

Νέα διακοπή στο παιχνίδι, στο 67' μιας και στις εξέδρες του γηπέδου, άναψαν πάνω από 15 καπνογόνα σε συνδυασμό με κροτίδες, ενώ το πανώ κρεμάστηκε ξανά.

Μετά από 13 λεπτά διακοπής το ματς ξεκίνησε ξανά.

Κόντρα στην ροή του ματς και με το παιχνίδι στην Τούμπα να έχει λήξει (ο Λεβαδειακός έχασε από τον ΠΑΟΚ και πλέον οι «κυανέρυθροι» δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό), ο Ναπολεόνι και πάλι με πλασέ, μετά από ασίστ του Δημούτσου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Ο Ιταλός έκανε και το 3-0 στο 102', ενώ ο Κολοβός στο 105' πέτυχε το γκολ της τιμής.

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία(87' Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπρίτο(65' Καραμάνος), Ούμπιδες, Ναπολεόνι,Καράσκο(53' Αγκουαζί)

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ(63' Γιάννου), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας, Κόρμπος(84' Καθάριος), Κολοβός, Φούντας

Keywords
Τυχαία Θέματα