Επανάσταση κατά του «συστήματος»

22:04 3/5/2015 - Πηγή: AEK365

Μπορεί, για παράδειγμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να περιφέρεται σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια, να κάνει δημόσια παρέμβαση μιλώντας στην κάμερα σε ζωντανή μετάδοση, να αξιώνει... πρωθυπουργική παρέμβαση και την ίδια ώρα να (αυτο)προσδιορίζεται ως «απλός οπαδός» του Παναθηναϊκού. Διότι, σου λέει, ούτε πρόεδρος είναι ούτε μετοχές εμφανίζεται να έχει πλέον στα χέρια του. «Δεν υπάρχει πια τιμωρία για εμένα, αφού δεν έχω καμία θεσμική ιδιότητα», φωνάζει ο Γιαννακόπουλος. Και (νομίζει ότι) καθάρισε.

Το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα αυτόν ξέρει και αυτόν εξακολουθεί να αναγνωρίζει ως αφεντικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού αποτελεί προφανώς μία ασήμαντη λεπτομέρεια. Όχι μόνο για τις αρχές, αλλά και για ένα μεγάλο μέρος του Τύπου, που κάνει -κατ' επάγγελμα- τα στραβά μάτια και περιορίζεται σε μία απλή... καταγραφή των γεγονότων.
Βεβαίως, ο Γιαννακόπουλος μπορεί εκ των υστέρων να απαντά με δήλωσή του στον υφυπουργό Αθλητισμού, αναγνωρίζοντας προφανώς τον εαυτό του στη σχετική τοποθέτηση Κοντονή. Και αυτό επίσης να περνάει στο ντούκου.

Μπορούν επίσης οι διαιτητές να εφαρμόζουν τους κανονισμούς ή τις εντολές της πολιτείας όπως γουστάρουν. Μπαίνουν, ας πούμε, 30-40 κάφροι στο ταρτάν του ΟΑΚΑ έπειτα από το γκολ του Ολυμπιακού στο Κύπελλο στο 89' και το παιχνίδι διακόπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα εις βάρος της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα