Επεισοδιακή πρόκριση για Ξάνθη

23:50 29/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Ξάνθη χάρη στο 1-0 του πρώτου παιχνιδιού κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Οι Ακρίτες απέσπασαν λευκή ισοπαλία (0-0) από τον Ηρακλή στη ρεβάνς και στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο, αφού υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο

ήταν μοιρασμένο, με τη διαφορά ότι ο Ηρακλής δημιούργησε μία παραπάνω κλασική ευκαιρία, καθώς στο 34ο λεπτό ο Γιάννης Πασάς και στο 42ο ο Εμάνουελ Περόνε δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Δημήτρη Κυριακίδη. Το 0-0 έμεινε όμως μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν τόσο κακό όσο και το πρώτο. Στο 59' όμως σημειώθηκε η φάση που άλλαξε τα πάντα. Ο Ρομάνο μ' ένα αχρείαστο τάκλιν στη μεσαία γραμμή αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή κι άφησε την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με δέκα ποδοσφαιριστές. Από το 63' και για τα επόμενα πέντε λεπτά δεν υπήρξε διακοπή, λόγω έντασης ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Ενώ, στη συνέχεια και με την επανεναρξη του αγώνα δεν σημειώθηκε κάποια φάση κι έτσι ο αγώνας έληξε 0-0.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο (95' Τριάδης), Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης (73' Παπαστεριανός), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (53' Ράνος).

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης (75' Σιατραβάνης), Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης (87' Κάσσος), Πασάς, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα