Επέμβαση αστυνομίας, για να σώσει μυθιστόρημα!

16:47 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η... επιχείρηση της αστυνομίας χρειάστηκε, για να σωθεί το συγγραφικό έργο μιας 59χρονης από το Ντόρσετ της Βρετανίας.

Η Τρις Βίκερς τα τελευταία επτά χρόνια έχει χάσει την όρασή της εξαιτίας του διαβήτη. Όμως παρά αυτή της την ασθένεια δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να γράψει ένα μυθιστόρημα. Όμως, δεν ήξερε ότι το στυλό που χρησιμοποιούσε δεν είχε μελάνι!

Αφού ολοκλήρωσε τις 26 πρώτες σελίδες από το έργο της το έδωσε στο γιο της, για να το διαβάσει και να της πει τη γνώμη του! Τότε και οι δυο ανακάλυψαν ότι οι 26 σελίδες παρέμεναν λευκές!

Μετά τον αρχικό πανικό σκέφτηκαν

ότι θα μπορούσαν να απευθυνθούν στους αποκρυπτογράφους της αστυνομίας, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν τι είναι γραμμένο στο χαρτί ακόμα και χωρίς να υπάρχει μελάνι, μόνο με την πίεση που έχει ασκήσει το μελάνι στο χαρτί.

Πράγματι πήγαν τις 26 σελίδες του μυθιστορήματος στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και εκεί μια αστυνομικός ανέλαβε στον ελεύθερό της χρόνο την αποκρυπτογράφηση!

Αν και η δουλειά ήταν αρκετά δύσκολη μετά από πέντε μήνες κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει όλα όσα έγραψε η κ. Βίκερς. Μάλιστα η αστυνομικός δήλωσε ότι αυτή η δουλειά δεν την κούρασε καθόλου, αντίθετα μάλιστα στης άρεσε. Αποκάλυψε μάλιστα ότι της άρεσε πολύ η αρχή του μυθιστορήματος και τώρα περιμένει να διαβάσει και το υπόλοιπο!

Η Τρις Βίκερς δηλώνει ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη από την βοήθεια της αστυνομίας και ότι τώρα πια σίγουρα θα τελειώσει το μυθιστόρημά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα