Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ

18:52 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»
Στις νίκες επανήλθε η Ντόρτμουντ μετά την γκέλα με την Άουξσμπουργκ, αφού επικράτησε με 1-0 της Βέρντερ Βρέμης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για την 26η Αγωνιστική της Γερμανίας φθάνοντας τους πενήντα εννέα βαθμούς, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' όταν ο Γκροσρόις τροφοδότησε

τον Γκουντογκάν, ο οποίος σέντραρε από τα δεξιά για τον Καγκάβα που με κεφαλιά νίκησε τον Μίελιτς. Οι πρωταθλητές πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, όμως το δεξί σουτ του Καγκάβα στο 24' από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Μπλατσικόφσκι σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μίελιτς. Η Ντόρτμουντ ήταν άτυχη και στο 37' αφού μετά την σέντρα του Σμέχλερ από τα αριστερά ο Κελ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το 1-0 παρέμεινε. Η Βέρντερ ήταν τυχερή και στο 66' όταν ο Γκουντογκάν τροφοδότησε τον Καγκάβα, ο οποίος πλάσαρε τον Μίελιτς αλλά ο Πρόντλ απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Φαιτενφέλερ, Σμέχλερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Πίζτσεκ, Κελ, Γκουντογκάν (74' Μπέντερ), Γκροσρόις (74' Πέρισιτς), Καγκάβα, Μπλατσικόφσκι (90+2' Οβομογέλα), Λεβαντόφσκι.
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Μίελιτς, Χάρτεντζ (63' Σμιντ), Πρόντλ (55' Φάλκενμπεργκ), Αφολτέρ, Παπασταθόπουλος, Ιγκνιόφσκι, Φριτς, Τριμπούλ (76' Τόμας Κρόος), Εκιτσί, Ζουζούνοβιτς, Ρόζενμπεργκ.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Μπάι Αρίνα»
Τέλος στο σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη έδωσε η Γκλάντμπαχ, αφού επικράτησε με 2-1 της Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα» φθίνοντας τους πενήντα ένα βαθμούς. Η Γκλάντμπαχ πήρε προβάδισμα στο 8' όταν Αράνγκο και Νοιστάντερ έπαιξαν το ένα-δύο και ο πρώτος τροφοδότησε τον Ρόις, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Λένο. Η Γκλάντμπαχ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ στο 23' όταν ο Νορτβίντ πάσαρε στον Χάνκε που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Τοπράκ απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Η Λεβερκούζεν απάντησε στο 30' όταν ο Κάστρο τροφοδότησε τον Κίσλινγκ που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Τεν Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 75' όταν ο Ρόλφες τροφοδότησε τον Κίσλινγκ, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1. Τα «πουλάρια» πήραν την νίκη στο 89' όταν ο Ρόις πάσαρε στον Ντε Καμάργκο και ο Βέλγος μέσος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Λένο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 υπέρ της Γκλάντμπαχ.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντα Κόστα (83' Φρίντριχ), Σβάαμπ, Τοπράκ, Ράινχαρτ, Κάντλετς, Ρόλφες (64' Ντερτιγιόκ), Κάστρο, Ρενάτο Αουγκούστο, Σούρλε, Κίσλινγκ.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τεν Στέγκεν, Στράνζλ, Μπρούβερς, Ντάντε, Νταμς, Νορτβίντ, Βεντ (84' Ρίνγκ), Νοιστάντερ, Αράνγκο, Χάνκε (70' Ντε Καμάργκο), Ρόις (90+2' Μαρξ).

Keywords
Τυχαία Θέματα