Επι πληρωμή τα σάιτ της Sun και της Telegraph

21:42 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμα δυο εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας δεν αντέχουν στην οικονομική κρίση της εποχής και θα ξεκινήσουν εντός του χρόνου να χρεώνουν για την πρόσβαση στις ιστοσελίδες τους.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη βρετανική ταμπλόιντ, η Sun και την Telegraph.

Η Sun, ιδιοκτησίας του Ρούπερτ Μέρντοκ, θα προσφέρει ένα πακέτο το οποίο θα περιλαμβάνει τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους

ποδοσφαιρικούς αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε ο εκδοτικός όμιλος News International (NI).

Αργότερα φέτος το μοντέλο επί πληρωμή «θα εφαρμοστεί σε όλες τις πλατφόρμες της The Sun, δήλωσε εκπρόσωπος του NI, του βρετανικού σκέλους του ομίλου μέσων ενημέρωσης News Corp. Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φετινό εξάμηνο ώστε να συμπέσει με την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν τον Αύγουστο.

Η Sun, η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Βρετανία (2,28 εκατ. φύλλα το Φεβρουάριο, σύμφωνα με το γραφείο καταγραφής των κυκλοφοριών ABC), είναι το μοναδικό από τα βρετανικά έντυπα του Μέρντοκ το περιεχόμενο του οποίου διατίθεται εντελώς δωρεάν, αν και έχει μια εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη επί πληρωμή.

Οι Times και οι Sunday Times, επίσης του Μέρντοκ, προσφέρουν από το 2010 το περιεχόμενό τους στο Ίντερνετ επί πληρωμή.

Από την πλευρά της, η Daily Telegraph, η κορυφαία σε κυκλοφορία από τα ποιοτικά φύλλα ανακοίνωσε την Τρίτη πως θα αρχίσει και αυτή να χρεώνει για την έκδοσή της στο Ίντερνετ χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο με το οποίο θα προσφέρει στους αναγνώστες έναν αριθμό άρθρων δωρεάν πριν ζητήσει χρέωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα