Έπιασε τετράδα η Λεβερκούζεν

18:33 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ- ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.: 3-2
Γήπεδο: ΜπαϊΑρίνα

Στην τετράδα βρέθηκε η Λεβερκούζεν που επικράτησε με 3-2 της Φορτούνα.

Η Λεβερκούζεν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 15' άνοιξε το σκορ. Ο Κίεσλινγκ έβγαλε την κάθετη και ο Σαμ με τρομερή λόμπα νίκησε τον Γκίβερ. Στο 34ο λεπτό ο Σούρλε σημάδεψε το δοκάρι της Φορτούνα, η οποία στο 40' έφερε στα ίσια το ματς. Μετά από κόρνερ ο Ράφαελ έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Ρένζινγκ. Ωστόσο η

χαρά των φιλοξενουμένων δεν κράτησε πολύ καθώς στο επόμενο λεπτό ο Σαμ έκανε το γύρισμα, ο Κίεσλιγνκ δεν βρήκε καλά τη μπάλα, αλλά ο Σούρλε έκανε από κοντά το 2-1.

Στο 65ο λεπτό η Λεβερκούζεν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρόλφες, ωστόσο κατάφερε να κάνει το 3-1 στο 66΄σε ιδανική κόντρα με σκόρερ τον Κάστρο. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και απλά μείωσαν στο 86ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μπρόζεκ. Μάλιστα στο 90' η Φορτούνα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του Κρούζε μέσα από την περιοχή, έφυγε άουτ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ρένζινγκ, Τοπράκ, Χοσογκάι, Φρίντριχ, Καρβαγιάλ, Μπέντερ, Ράιναρτζ, Σαμ (63΄Ρόλφες), Σούρλε (70' Χέγκελαρ), Κάστρο (88' Κερ), Κίεσλινγκ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Γκίφερ, Γκονζάλες, Λανγκενέκε, Λέβελς, Φαν ντεν Μπεργκ (81' Βένγκαμπ), Μπόντζεκ, Λάμπερτζ (71' Ίλσε), Ράφαελ (46' Τσα), Κρούζε, Μπελινγκχάουζεν, Σκάχιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα