Επική ομιλία του Ζε Ρομπέρτο στους συμπαίκτες του (vid)

16:10 3/2/2015 - Πηγή: AEK365

Με απίστευτο πάθος, ο Βραζιλιάνος εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της Παλμέιρας λίγα λεπτά πριν από τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος.


Έχει φτάσει πια τα 40 του. Είναι αποφασισμένος να παίξει μέχρι τα 50 του. Αντέχει το κορμί του, το λέει η καρδιά του. Και το πάθος για τη μπάλα το έδειξε ακόμα μία φορά. Μάζεψε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Παλμέιρας, όπου αγωνίζεται από τον περασμένο μήνα, στα αποδυτήρια, τους ζήτησε σχηματίσουν έναν κύκλο αγκαλιασμένοι και μπήκε στη μέση.
«Γνωρίζετε για τις πολεμικές ιαχές. Σήμερα το απόγευμα θα έχουμε και εμείς τη δική μας.

Ξέρετε ποια είναι αυτή; Γυρίστε στο διπλανό σας και χτυπήστε το στήθος του. Και πείτε: "Η Παλμέιρας είναι μεγάλη". Φωνάξτε το όλοι. Πείτε το ο ένας στον άλλον.

Ερχόμουν εδώ για να παίξω σαν αντίπαλος και ήταν φανταστικό που άκουγα τους οπαδούς να φωνάζουν ότι ο Εντμούντο είναι ένα ζώο. (σ.σ al, al, al, Edmundo é animal στα πορτογαλικά). Αυτό το πνεύμα πρέπει να κρατήσουμε μέσα μας. Η Παλμέιρας είναι μεγάλη και χρειάζεται έναν στρατό. Εμείς είμαστε ο στρατός και πήραμε τα όπλα μας στην προετοιμασία. Σήμερα αρχίζει ο πόλεμος και εμείς θα τον κερδίσουμε. Σήμερα αρχίζει μια νέα ιστορία για αυτό το σύλλογο. Ξέρετε γιατί; Επειδή θέλω να δω και εμένα δίπλα σε αυτές τις ιστορικές μορφές της ομάδας. Αν το θέλετε κι εσείς, ετοιμάστε τα όπλα σας. Όλοι μας οι αντίπαλοι θα δουν μπροστά τους αυτό το στρατό» είναι τα λόγια του Ζε Ρομπέρτο. Για την ιστορία, λίγο αργότερα η Παλμέιρας νίκησε 3-1 την Αουντάξ για το πρωτάθλημα Παουλίστα.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα