Επικηρυγμένος για ένα εκατομμύριο δολάρια

10:47 11/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αμοιβή ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του 33χρονου Christopher J. Dorne, ενός πρώην αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για τρεις δολοφονίες που φέρονται συνδέονται με την απόλυσή του το 2008, προσφέρει η Αστυνομία του Λος Άντζελες.
Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας της Πόλης των Αγγέλων, το ποσό του 1 εκατομμυρίου συγκεντρώθηκε από ατομικές δωρεές, αστυνομικά συνδικάτα, επιχειρήσεις και τοπικές Αρχές.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χρηματική αμοιβή

που προσφέρεται στην ιστορία της νότιας Καλιφόρνια για μία ποινική υπόθεση.
Ο Πρώην αστυνομικός κήρυξε "πόλεμο" σε αστυνομικούς και μη με 14σελίδο μανιφέστο του, θεωρείται υπεύθυνος για τη δολοφονία μέχρι στιγμής τριών ατόμων και τις επιθέσεις σε τρεις πρώην συναδέλφους του.
Το "μανιφέστο" του υπόπτου εκτείνεται σε περίπου 11.000 λέξεις και περιέχει, εκτός από απειλές προς πρώην συναδέλφους του, σκέψεις για την παιδική του ηλικία.
Ο ύποπτος υπηρέτησε στην πόλη μεταξύ 2005 και 2008, ωστόσο αποπέμφθηκε από το σώμα λόγω ψευδών δηλώσεων στοιχείων στις οποίες προέβη.
Σε συναγερμό βρίσκονται συνολικά τρεις Πολιτείες αλλά και το γειτονικό Μεξικό για να ενοπιστεί. Κατά τη διάρκεια μάλιστα των τεταμένων επιχειρήσεων, η αστυνομία φαίνεται ότι πυροβόλησε εναντίον και άσχετων πολιτών

Keywords
Τυχαία Θέματα