Επικός γάμος με μάχες από βιντεοπαιχνίδι! (VIDEO)

00:03 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άνταμ Μπον και η Μισέλ Τσενγκ αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, ωστόσο δεν ήθελαν έναν ακόμα βαρετό γάμο, αλλά έναν γάμο με... σούπερ ήρωες!

Έτσι, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όταν ο παπάς ρώτησε αν κανείς έχει αντίρρηση στο να γίνει αυτός ο γάμος έγινε... το έλα να δεις!

Σούπερ ήρωες, ιππότες, νίντζα κ.α. εισέβαλαν στο χώρο μετατρέποντας το γάμο σε πεδίο μάχης από βιντεοπαιχνίδι!

Αρχικά, ο γαμπρός (ο οποίος σημειωτέον είναι δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών), ντυμένος ιππότης άρχισε να παλεύει με έναν άλλο ιππότη για να προστατεύσει την νύφη, και να τη κερδίσει ενώ στη

συνέχεια εμφανίζονται νίτζα. Τότε μια παράνυμφος ρίχνει κάτω έναν νίτζα ενώ άλλη μια παράνυφος εξουδετερώνει έναν άλλο πετώντας του μια βαλίτσα στο κεφάλι.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται και ο Iron man, ο οποίος ζητάει από τον γαμπρό να τον συνοδεύσει σε μελλοντικές μάχες ενάντια του εγκλήματος. Όμως τότε εμφανίζεται και ο Batman ο οποίος του προτείνει το ίδιο.

Ο γαμπρός όμως αρνείται και λέει πως πρέπει να παντρευτεί την καλή του.

Και εκεί που οι καλεσμένοι νόμιζαν ότι το σόου έχει τελειώσει έρχεται ο μάνατζερ του ξενοδοχείου και ζητά από όλους να φύγουν, και εξαπολύει απειλές σε όσους δεν αντιμετωπίσουν τους υπαλλήλους του.

Όμως το ζευγάρι τους «νικά», ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης και ο γαμπρός φιλά τη νύφη.

Οι καλεσμένοι αλλά και ο κάμεραμαν της τελετής δεν είχαν ιδέα για όλο αυτό και το διασκέδασαν αρκετά!

Keywords
Τυχαία Θέματα